Kiirtoidukett postitas nii Facebooki, Twitterisse kui ka Instagrami teate, kus kutsuti üles tellima toitu McDonald'sist, aga ka teiste konkurentide juurest. Üleskutsel on siiski väike konks: postitusega juhitakse tähelepanu vajadusele toetada koroonakriisi ajal kõiki söögikohti.

"Poleks kunagi arvanud, et me teilt seda palume, aga tuhandetele inimestele tööd andvad söögikohad vajavad hetkel tõesti teie tuge," seisis suure pealkirja "Tellige McDonald'sist" all selgitavas tekstis. "Nii et kui tahate aidata, lubage endale maitsev söök koju tellides, kaasa ostes või drive-in'is."

Lisaks McDonald'sile mainitakse postituses ka teisi tuntud kiirtoidukette nagu Pizza Hut, Five Guys, Greggs, Taco Bell, Papa John, Leon. "Whopper (Burger Kingi kuulsaim burger - toim.) on alati parim, aga ka [McDonald'si] Big Maci tellimine pole üldse paha," seisis postituses.

Suurbritannia söögikohad on pandeemiast tugevalt räsida saanud ning neljapäeval kehtima hakkavad uued piirangud seisu ilmselgelt ei paranda - restoranid suletakse ning sealt võib toitu vaid kaasa osta või tellida.

Burger Kingi turundajad võivad ilmselt sammuga rahul olla - postitused on saanud tavalisest tuhandeid kordi rohkem tagasisidet. Twitteri-postituse juures jõudis kuue tunniga like-nuppu vajutada näiteks ligikaudu 60 000 inimest.