Ma võin omaltpoolt seda uudishimu kohe leevendada ja öelda, et mul on Kontol 150€ ja natuke peale ka. Ja see on mu peaaegu igapäevane konto ka, kusjuures. Kindlasti on inimesi, kelle Kontol on rohkem ja kellel vähem. Aga meid kõiki seob üks asi – me oleme selle raha saanud lihtsalt selle eest, et oleme registreerinud Prismas oste tehes oma Prisma Konto.

Seega kes nüüd on lugemisega siiamaani jõudnud ning kukalt kratsivad, siis jah – Prisma maksab sulle sinu ostude pealt raha tagasi. Mida rohkem ostad, seda rohkem tagasi saad. Meie pere võttis käsile katse, kas meil on võimalik saada Prismast aasta jooksul tagasi nii palju raha, et jõulukinkidele sel aastal eraldi raha ei kulutaks. Meil on veel kaks kuud minna (detsembri ostud rehkendan ise tagasisaadavaks rahaks, ning lisan olemasolevale) ja ma võin julgelt öelda et me saame küll sel aasta jõulukingid Prismast ning tasuta. Tegelikult olin ma selles päris kindel juba suve keskel, et vähemalt osaliselt on meil kingitused tasuta olemas ja nüüdseks on see arusaam lihtsalt kinnistunud. Kuidas meie pere selle raha kokku sai? Skeem on lihtne. Iga kuu liidetakse sinu kulutatud rahasumma kokku. Tagasi kantakse raha Prisma Kontole iga järgmise kuu 3. kuupäeval ja kuni 5% sinu kulutatud summast. Ehk siis kui kulutad poes 500€ saad 25 järgmine kuu kohe tagasi. Superlihtne ja tulus.

Seega tasub oma ostud küll Prismast teha. Ja küsimusele „Palju sul raha kontol on?“ võid vastata alati, et sul on Prisma Kontol nii ja naa palju. Ja siis seletada, et see on tasuta raha ka veel pealekauba.

PS! Prisma Konto jaoks ei pea sa kasutama oma ID-kaarti vaid võid ka tavalise plastikkaardi saada infoletist. Aga ID-kaardiga on elu minu meelest palju lihtsam.

Jaga
Kommentaarid