Oleme üles rivistanud kuupäevad, mil e-poodidest võib leida parimaid hinnadiile.

E-smaspäev
09.11.2020

Parim nädalapäev ostlemiseks on E-smaspäev! 9. novembril toimub suur Eesti e-poodide kampaaniapäev, kus erinevad veebipoed teevad 24 tunni jooksul palju ahvatlevaid pakkumisi. Kasuta võimalust osta kõik jõulukingid E-smaspäeval parima hinnaga! Vaata siit, millised veebipoed hullutavad sind E-smaspäeva pakkumistega: www.esmaspaev.ee

Hiina ostupüha
11.11.2020

Hiinas populaarse vallaliste päeva ehk 11.11 raames korraldab e-kauplemise hiiglane AliExpress aasta suurima soodusmüügi. Lõika kasu erinevatest sooduspakkumistest, mida võid leida AliExpressi veebiplatvormilt, alustades riiete ja kosmeetikaga ning lõpetades mobiiliümbriste ja tehnikaga. Kui oled meelepärased tooted välja valinud, telli need mugavalt lähimasse Omniva pakiautomaati. Nii saad pakile järele minna siis, kui sinul selleks aega on.

Kuidas täpsemalt? Vaata lähemalt SIIT!

Black Friday
27.11.2020

Black Friday ehk must reede on Ameerika Ühendriikidest alguse saanud ostupüha, mil paljud poed nii Eestis kui ka välismaal teevad suuri allahindlusi ja rõõmustavaid pakkumisi. USA-s märgibki must reede suure jõuluostlemise algust. Kindlusta endale hea hinnaga elektroonikat, mööblit, riideid, kosmeetikat nii Eesti kui ka välismaa e-poodidest (nt Amazon, eBay, ASOS, Walmart jt).

Cyber Monday
30.11.2020

Cyber Monday on e-ostupüha, mis toimub mustale reedele järgneval esmaspäeval. E-poodides on eriti suured soodustused ja eripakkumised.

Kõik e-ostud soovitame tellida Omniva pakiautomaati
Omnival on suurim pakiautomaatide võrk Eestis – 257 pakiautomaati. Lisaks on Omniva pakiautomaat endiselt kõige ohutum viis paki saatmiseks:

  • avatud 24 tundi ööpäevas;
  • asuvad õues värske õhus käes, kus inimesi vähem ja nakatumise risk madalam;
  • ekraanid toimivad ka kinnastega;
  • maksmiseks saad kasutada viipemakset.
Jaga
Kommentaarid