Pakke saab tagastada ükskõik mis Omniva pakiautomaati

Kui varem sai e-poest tellitud pakki tagastada vaid samasse pakiautomaati, kust paki algselt kätte said, siis nüüd võib paki tagastada ükskõik mis Omniva pakiautomaati.

Kviitung e-kirjaga

Pangakaardiga makstes võib kviitungi välja printida või uuendusena ka endale mugavalt e-kirjana saata. Selleks tuleb ekraanil sisestada oma e-posti aadress.

Pakisildi trükkimine

Kõik pakiautomaadid prindivad alates 13. novembrist ka pakisildi (kui sa just seda kodus pole juba välja printinud ja peale kleepinud). Igaks juhuks tasub aga alati ka käsitsi saaja ja saatja telefoninumber peale kirjutada – kui pakisilt läheb kaduma, saab telefoninumbri abil siiski saaja tuvastada.

Hoiukapi funktsioon

Kui paki sihtkohaks on sama pakiautomaat, kust see teele pandi, ei pea kuller seda sorteerimiskeskusesse vedama, saaja saab kohe sõnumi ja võib pakile järele tulla. Seega on nii võimalik pakk lausa minutitega üle anda (kui saadad samast automaadist, kust see ka välja võetakse).

Seda lahendust on kaval kasutada ka näiteks pakihoiuna – saada pakk endale samasse pakiautomaati ja saad hoiustada näiteks oma kotti, kui tahad pagasita jalutama minna. Või kui on vaja sõbrale oma korterivõtmed anda, aga pole mahti kokku saada. Mugav ja paindlik lahendus!

Tarkvarauuendusega muudeti ka paljusid pisidetaile kasutajale mugavamaks. Kas või näiteks see, et uue tarkvaraga avaneb pakisaatjale automaatselt ekraanile lähim vaba kapp ja pakisaatmisele kulub paar sammu vähem.

Saada pakk ja mine proovi uuenenud pakiautomaat järele! Kui eelvormistad paki minu.omniva.ee iseteeninduses, kasuta novembri lõpuni sooduskoodi MINUOMNIVA ja saad paki 15% soodsamalt saata.

Jaga
Kommentaarid