Endover teatab, et märkimisväärne osa Rocca Towersi korteritest ja äripindadest on leidnud omaniku.

„Otsustasime käivitada Rocca Towersi projekti ehituse, sest kinnisivaraturg näitab jõudsaid tervenemise märke ja meie kindlustunne on järjest paranenud. Endoveri müügikäive tõusis oktoobrikuus koroonaaja eelsele tasemele ning ainuüksi Rocca Towersi müügikäive oli möödunud kuul rekordiline 1,2 miljonit eurot," ütles Endoveri juhatuse liige Robert Laud.

Rocca Towers

Tänaseks on müüdud 40% Rocca Towersi korteritest.

Rocca Towers

Rocca Towersi ehitus annab tööd kokku ligi 300 inimesele. Tehnoloogiliselt muudab hoonetekompleksi ehitamise huvitavaks asjaolu, et korraga rajatakse monteeritavast raudbetoonist korterelamu ja monoliitsest raudbetoonist parkimismaja. „Planeerime tavapärasest keerukamat ehituslogistikat, kuna nii montaažitööd kui ka betoonivalu tuleb teostada küllaltki väiksel maa-alal üheaegselt kahe tornkaanaga," selgitas Metropoli Ehituse juhatuse liige Raido Pärn.

Rocca Towersi arendus kerkib uue Haabersti viadukti äärde Ehitajate tee, Paldiski maantee ja Õismäe tee vahele. Korteritest paistavad Kopli laht, Harku järv ja Tallinna loomaaed.

Rocca Towers

Rocca Towersi 15 korruselises ja 48,6 meetri kõrguses hoones asuvad 1-4-toalised korterid suurusega 19-84 m2. Esimestel korrustel asuvad ka bürood ja äripinnad. 5. korruse katuseterrassile rajatakse hoone elanikele puhkeala ning laste mänguväljak. Samuti pääseb elumajast otse 4-korruselisesse parkimismajja.

Arhitekt Rasmus Tamme loodud ja ARS Projektis projekteeritud hoonel on B-energiaklass. Peatöövõtja Metropol Ehitus annab hoone tellijale üle 2021. aasta kevadel.

Rocca Towers
Rocca Towers