Ehk siis ma tahaks väga minna oma Prisma Kontole, mis maksab sulle raha tagasi iga tehtud ostu pealt, kogunenud rahaga juba sisseoste tegema. Aga kuna kokkulepe on see, et teeme seda alles detsembris ning jõulukinke ostes, siis natukene aega peavad Prisma Konto eurod veel oma aega ootama.

Teiseks – ma olen päris kindel, et Prisma Jõulukataloogi põhjalikul läbitöötamisel (sellega saad tutvuda näiteks SIIN) leian ma ka täpselt õiged kingid kõikidele, kellele vaja. On ju teada, et Prisma on selline huvitav pood, kus tegelikult kõik olemas ja päris kindlasti kehtib see ka jõulukinkide kohta.

Seni, kuni aga jõulukinke saab ostma hakata ja kõik Prisma Kontole kogunenud raha ära kulutada, jätkame me rõõmsalt kogumist ning sisseostude tegemist Prismas. Ja tänu sellele on jõulushoppingu eelarve ainult suurem. Seega pean kannatlik olema, sest palju pole enam jäänud!

PS! Täiesti teemasse mittepuutuvalt. Prismas on samuti kuni 30.11 Black Friday-kampaania. Minge kindlasti vaadake, mis seal pakutakse, sest lisaks hinnaüllatustele kehtib ikka ja jälle vana hea Konto süsteem ka, kus saad oma ostudelt kuni 5% tagasi.

Jaga
Kommentaarid