Kütusehinnad Neste ja Circle K tanklates sel nädalavahetusel:

  • Bensiin 95 - 1.149
  • Bensiin 98 - 1.199
  • Diislikütus D - 0.959


Hinnad Olerexi tanklates sel nädalavahetusel:

  • Bensiin 95 - 1.129
  • Bensiin 98 - 1.179
  • Diislikütus D - 0.939


Hinnalanguseks eelmistelt hindadelt tuleb ligikaudu 6 protsenti. 50-liitrise ostu puhul tuleb bensiin 95-lt soodustus -6,5 protsenti ning diislikütuselt -8 protsenti.

„Circle K eesmärk on pakkuda kõikidele klientidele kvaliteetset kütust taskukohase hinnaga. Kui vähegi võimalik kütusehinda kütuse omahinna tõttu langetada, siis seda esimesel võimalusel ka teeme, “ selgitas Circle K Eesti AS mootorikütuste hinnastamisjuht Indrek Sassi.

„Tegemist on käesoleva aasta ühe suurima lühiajalise allahindlusega kütuseturul, kütusepaagi pealt on võimalik paar järgnevat päeva säästa 5-6 eurot,“ märkis Olerexi kütuste sisseostu- ja logistikajuht Anton Šafrostin.

Lisaks sellele on musta nädalavahetuse raames EXTRA Club klientidele lisaallahindlus -10s/L milesPLUS kütustelt. „Käimas on aasta suurim allahindluste nädalavahetus, mistõttu soovime ka enda klientidele teha eripakkumisi. Lisaks soodsamale kütusehinnale on sel nädalavahetusel erihinnad ka autopesul, kuumal toidul ja joogil,“ selgitas Sassi.

Tänasest on kõikides Circle K teenindusjaamades saadaval kõrge külmataluvusega talvekütused, Neste tanklates on samuti müügil talvine kütus. Eestis kehtiv arktilise diislikütuse müügi kohustus 1. detsembrist kuni 28. veebruarini järgmisel aastal.