Minu Mark lahendusega on võimalik Omniva e-teeninduses kujundada endale, oma pereliikmele, sõbrale või miks mitte ka oma ettevõttele just selline postmark nagu vaja. Ainsad piirid seab fantaasia. Seetõttu sobib ka Minu Mark ideaalselt inimeste või firmade tähtsündmuste tähistamiseks ning jäädvustamiseks.

Minu Margi tellimine on lihtne - selleks on vaja ainult internetiühendusega arvutit ning digitaalset fotot. Valmis postmargid saadetakse tellijale postiga. Minimaalne tellimiskogus on üks margipoogen ehk margileht, millel on 20 marki. Valmiskujul Minu Mark koosneb kliendi poolt kujundatud osast ja infost margi väärtuse kohta.

Minu Margi teenuse abil saab ka ettevõtte jõulukaardi kaunistada täiesti erilise ja ainulaadse margiga, millel on firma sümboolika, logo või mõni muu oluline visuaal. Ettevõtte sümboolikaga disainitud „Minu Mark“ on stiilne lisand, mis annab hea võimaluse ettevõtte kaubamärgi tuntuse tõstmiseks, reklaamikampaania laiendamiseks ning ettevõtte omapära ja eeliste väljatoomiseks.

Marke on võimalik tellida kahe erineva vääringuga ja margilehe kaupa, ühel margilehel on 20 ühesugust marki.

Jaga
Kommentaarid