Tegeleme pidevalt oma kaupluste võrgustiku arendamisega, kus otsime võimalikke asukohti uutele kauplustele ning samas tuleb muutunud kliendi ootustest ning konkurentsi olukorrast ette ka mõne kaupluse sulgemist. Kõnealuses asukohas on erinevaid kaupluseid peetud ligi 20 aastat, kuid tänaseks oli see oma elu toidukauplusena ära elanud,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe.

„Antud kinnistu sobivus supermarketi edukaks toimimiseks on seadnud väljakutseid – ligipääs kauplusele, parkimisvõimalused ning nähtavus ei ole ideaalsed. On täiesti arusaadav, et klient eelistab sellisel juhul Magistrali Rimi,“ rääkis Padumäe.

Vaido Padumäe märkis, et aeg oli ka juba seal maal, mil Tondi Rimi oleks vajanud suuri investeeringuid nii hoone kui kaupluse sisseseade uuendamiseks. „Tondi Rimi puhul oleks sellised investeeringud olnud meie jaoks riskantsed,“ märkis Rimi juht.

Tondi Rimi superi töötajatele pakutakse võimalust tööle asuda teistes Tallinna Rimi kauplustes.

Tänavu avas Rimi Maardus uue superi ning täiesti värske näo ja sisu sai Rakvere Rimi mini. Järgmisel aasta esimeses pooles plaanitakse avada uus Rimi supermarketi Sauel.