Ajalehti ja ajakirju saad tellida ka kingituseks teistele, kuna tellija ja saaja andmed võivad olla erinevad. Miks mitte lisada jõuluvana kingikotti vanavanematele mõni ristsõna või ajakirja tellimus.
Soovitame teha tellimus e-teenindusse sisselogitud kasutajana. Sellisel juhul on tellijal võimalik hiljem minuajakirjandus.ee keskkonnas oma tellimust ümber suunata või peatada.

Eesti Posti kaudu saab tellida vaid neid väljaandeid, mida kirjastused ise on soovinud meie kaudu tellitavaks teha. Kuigi suurem osa väljaandeid on meil olemas, siis on erandeid, mida meie vahendusel tellida ei saa.

Vali endale meelepärane tellimusperiood

Erinevaid ajalehti ja ajakirju saab tellida erinevaks perioodiks. Mõne väljaande lühim võimalik tellimisperiood võib olla näiteks 1 kuu ja teisel väljaanded jällegi 6 kuud. Võimalikud tellimisperioodid määrab iga väljaande kirjastus.

Sobiva väljaande leidmise puhul on võimalik valida, millisest kuupäevast või kalendrikuust alates väljaanne postkasti jõudma hakkab.

Tellimuse pikendamine

Üks kuu enne tellimuse lõppemist saadetakse tellija meiliaadressile automaatselt järelpakkumine uueks tellimisperioodiks, et tellija saaks lihtsa vaevaga oma tellimust pikendada. Järelpakkumisel on samad andmed, mis esialgsel tellimusel (v.a tellimuse algus ja lõpp). Kui tellija ei soovi väljaande tellimust pikendada, siis tuleb lihtsalt jätta järelpakkumine tasumata.

Mine lehele www.minuajakirjandus.ee ja telli mõnusat lugemist nii endale kui ka lähedastele juba täna.

Jaga
Kommentaarid