Eesti Posti eraklienditeeninduse juhi Alice Vood sõnul kuulub jõuluvana kirja komplekti jõulusoovide nimekiri, ümbrik, millel on juba eelmakstud mark peal ja lisaks ka personaliseeritud vastuskiri jõuluvanalt, mis saabub otse kodusesse postkasti. „Iga laps saab tunda nii kirja saatmise kui ka saamise rõõmu, sest oma kirjale tasub oodata jõuluvanalt vastust koos väikese kingitusega,“ rõõmustas Alice Vood.

Kindlasti tuleb meeles pidada, et kiri jõuluvanale tuleks posti panna hiljemalt 14. detsembriks – nii on kindel, et kirjad saavad enne Jõululaupäeva jõuluvanalt vastuse. „Kui juhtub, et saadetud soovide nimekiri jõuab meieni hiljem või laps unustas selle teele panna, siis ei pea muret tundma. Paneme omalt poolt jõuluvana vastukirja ikka juba 15. detsembril teele,“ lubas Alice Vood.

,,Selleks, et kirja saatmine oleks võimalikult mugav, oleme paigaldanud 14 jõulukirjakasti suurematesse kaubanduskeskustesse üle Eesti. Kõik kirjakastid, kust oma soovide nimekirjad teele panna, leiab Omniva kodulehe kaardirakendusest,’’ selgitas Vood.

Rohkem infot jõuluvana kirja komplekti kohta leiab Omniva e-poest.

Jaga
Kommentaarid