Et viia kingisoovid ja pakutav omavahel ka kenasti sünkrooni saada, tegime nädalavahetusel ühe suurema tutvumisringi Rocca al Mare ja Kristiine Prismades. Ikka selleks, et näha, kus vajalik asub ning kas kõik olemas. Tundus, et kõik on olemas ja järgmise poeskäigu jooksul saab juba kõik soovitava kenasti tõsta kassalindile.

Kuna ostmiseks kasutame ainult ja eranditult Prisma Konto abil kogutud raha, siis tunded on veidral moel kahetised. Nimelt veebruaris kogumist alustades ei osanud ei mina ega Leen midagi oodata. Umbes juuliks oli selge, et kingitused saame ostetud selle boonuraha eest, mille oste tehes ja Prisma Konto registreerimisel oleme kogunud. Ja nüüd, detsembris, on natukene isegi kahju oma kogutut realiseerida. Selles suhtes on see inimene mõnikord veider loom – anna talle midagi tasuta ja sellest hoiab ta veel vaata, et kõige viimase hetkeni kinni. Vähemalt mina tunnen natukene nii.

Süda tuleb siiski teha kõvaks ja kõik oma Prisma Konto raha ära kasutada. Igavesti see ei seisa vaid hakkab otsast kustuma ja sellest oleks veelgi suurem häda. Legod, lasteraamatud, lõhnaküünlad – pange ennast valmis. Me tuleme viime teid varsti poest teie uutesse kodudesse ja selle käigus kulutame kõik oma Prisma Konto abil 10 kuu jooksul teenitud raha ära!

Jaga
Kommentaarid