Kõige uuem Burger King®-i restoran asub Tallinnas Viru tänava ja Aia tänava nurgal, aadressil Viru tänav 23, I korrusel.

”Meil on väga hea meel avada oma järjekordne restoran Tallinna linna südames ning tuua maitsvad leegil grillitud Whopperid lähemale meie vanalinna, südalinna ja kesklinna klientidele. Restorani suurepärane asukoht aitab jõudsalt kaasa ka kojukande võrgustiku laiendamisele Tallinnas,“ ütles Tallink Grupi kaldakaubanduse- ja toitlustusvaldkonna juht ning Burger King®-i frantsiisi maaletoomise projektijuht Katre Kõvask.

Tulenevalt koroonaviiruse pandeemia olukorrast jälgitakse kõikides Burger King®-i restoranides hoolega kehtivaid ohutusmeetmeid – toimub pindade korrapärane desinfitseerimine, restorani töötajad kannavad kindaid ja maske, kehtib 2+2 sotsiaalse distantsi hoidmise reegel ning restorani söögisaalis jälgitakse külastajate tõhusamaks hajutamiseks 50% täituvuse nõuet – kasutusel on vaid iga teine laud. Samuti mõõdetakse töötajate kehatemperatuuri iga vahetuse alguses ning kahtluse korral ka vahetuse kestel, ning iga vähimagi haigusnähu korral saadetakse töötaja koju.

Lisaks homme avatavale Tallinna Viru tänava Burger King®-i restoranile, avati selle aasta kevadsuvel restoranid veel Tallinnas Balti Jaama hoones, Rocca al Mare ja Ülemiste keskuses ning Lasnamäe Centrumis ning Tartu Lõunakeskuses. Esimene Burger King®-i restoran Lätis avati 4. detsembril Riia Akropole kaubanduskeskuses ning veel enne käesoleva aasta lõppu avatakse esimene Burger King®-i restoran ka Vilniuses, Leedus.

Burger King® on oma esimese tegutsemisaastaga Baltikumis avamas ühtekokku 8 restorani, andes sealjuures tööd ligikaudu 160-le inimesele.