Kadrioru Plaza - esinduslik ja kutsuvalt ärisõbralik

Ettevõtlusmaailmas on kontor justkui visiitkaardiks. Kadrioru Plaza silmapaistvad lahendused, suurejoonelisus ja julgus paistavad kaugelt silma. Hoone on Eesti nimekaimate arhitektide, Vilen Künnapu ja Ain Padriku looming. Läbi nelja korruse kõrguv luksusliku hõnguga, puhaste ja optimistlike värvitoonidega aatrium loob ahhetama paneva, positiivse esmaemotsiooni Sinu ettevõtet külastavale kliendile.

Iga ettevõtte edu eelduseks on motiveeriv ja mugav töökeskkond, mida Kadrioru Plaza oma värvikusega tingimata võimaldab. Hoone suured vaateaknad loovad avarust ja pakuvad imetlusväärseid vaateid, suurejooneline aatrium aga loob inspiratsiooni ja pakub võimaluse pidada puhkehetk igapäevasest töörutiinist.

Paindlikud lahendused ettevõtte vajadustest lähtuvalt

Kadrioru Plaza erinevas suuruses äripinnad on loodud ettevõtjale, kelle imago märksõnadeks võiksid olla innovatiivsus, intellektuaalsus, elurõõm. Hoone mõjub tujutõstvalt ning eristub julgelt teistest uutest äripindadest. Kadrioru Plaza unikaalsus väljendub võimaluses, mida äripindade turul palju ei kohta - vastavalt ettevõtte vajadustele ja võimalustele saab kõiki vabasid pindasid nii üürida kui ka osta.

Väljatöötatud ärimudeliga ettevõtetel, kel suuri muutusi ja hüppelist kasvu lähiaastatel plaanis ei ole, on mõistlik äripind pigem osta ja luua enda ettevõtte näoga interjöör. Investoritel on võimalus soetada äripind väljaüürimise eesmärgil.


Tallinna kesklinna ja Kadrioru piiril asuva kaasaegse, säästliku energiataseme ning tipptasemel ehituskvaliteediga hoones on saadaval veel viimased äripinnad.


Vaata lähemalt: www.kadrioruplaza.ee

Jaga
Kommentaarid