Sel nädalal avati Tartu ja Laagri kauplustes esimesed Bauhofi enda pakiautomaadid, mille kaudu saavad ehituspoe kliendid e-poe tellimusi ööpäevaringselt tasuta ja kontaktivabalt kätte. Bauhofi e-ärijuhi Priit Vao sõnul näitab ettevõtte e-poe statistika, et paljud kliendid ei soovi transpordi eest lisaks maksta ja eelistavad kaubale ise järele tulla.

„Selleks pakume e-poe ühe tarneviisina „Telli ja Nopi“ teenust, mis tähendab seda, et klient tuleb kaubale ise kauplusesse järele ja transporditasu ei lisandu. Uued pakiautomaadid võimaldavad pakkuda seda teenust klientide jaoks mugavamalt, sest pakiautomaat on avatud ööpäevaringselt ega sõltu kaupluse lahtioleku kellaaegadest. Pakiautomaatide abil soovime vähendada järjekordade tekkimist tipptundidel ja pakume klientidele kontaktivaba võimalust oma tellimuse tasuta kättesaamiseks,“ selgitas Vao.

9. detsembril avati esimesed pakiautomaadid Tartu ja Laagri kauplustes ning ettevõte plaanib pakiautomaadid lähiajal paigaldada veel mitmesse kauplusesse. Bauhofi brändinguga pakiautomaat asub õues kaupluse sissepääsu juures. Kui klient on valinud e-poes, et tuleb tellimusele ise järele, siis saadetakse talle SMS pakiautomaadi koodiga. Suuremad kaubad, mis pakiautomaati ei mahu, väljastatakse laost ning kliendile saadetakse kauba väljastamise juhend koos lao asukohaga.

Priit Vao sõnul asusid kliendid pakiautomaate koheselt kasutama. „Esimesed päevad on näidanud, et enamik inimesi tuleb pakile automaati järele sama päeva jooksul. Eesti inimesed on pakiautomaatidega väga harjunud ja kui teenus on tasuta, siis ollakse valmis kaubale kauplusesse järele sõitma,“ kinnitas Vao.

Bauhof Group on rahvusvaheline ehitus- ja aiakaupluste kett, mis kuulub Vilnius Prekyba Gruppi. Bauhofil on üle Eesti 13 kauplust ja e-pood. Ettevõtte on üks oma valdkonna suurimaid tööandjaid, kus töötab 450 inimest.