Uue hinnakirja järgi maksab kuni 1000 euro väärtuses tehing välisaktsiaga vaid 11 eurot ning kuni 10 000 euro suuruse tehingu tasu on 14 eurot. Võrreldes varasema hinnakirjaga tähendab see kliendi jaoks poole soodsamat tehingut. 10 000 eurot ületavatele tehingutele rakendub 0,14% suurune tehingutasu.

Lisaks saavad eraisikud tulevast aastast hoida kuni 50 000 euro väärtuses välisväärtpabereid oma LHV väärtpaberikontol ilma haldustasuta. Juriidilistele isikutele rakendub vaid 0,01% suurune kuutasu välisväärtpaberite väärtusele ning sama määr kehtib ka eraisikute välisväärtpaberite portfelli osale, mis ületab 50 000 euro piiri.

LHV on investeerimisteenuste turuliider ning mainitud muudatustega pakub LHV Eesti pankadest* ka selgelt soodsaimaid tingimusi investeerimiseks.

2020. aasta jooksul on välisaktsiatesse investeerivate klientide arv LHV-s kasvanud ligi kaks korda. Uue hinnakirjaga tunnustame investeerivate klientide otsust otsida välisbörsidelt maailma parimaid investeerimisvõimalusi ja julgustame ka teisi investoreid otsima uusi ja atraktiivseid investeerimisvõimalusi võimalikult globaalse vaatega, nii Baltikumist kui USA-st, Skandinaaviast ja mujalt," kommenteeris LHV investeerimisteenuste juht Martin Mets.

Tasub tähele panna, et uued tehingutasud rakenduvad tehingukorraldustele, mis on sisestatud alates kella 09.00-st 04.01.2021 hommikul. Varasemalt sisestatud orderite puhul rakendub vana hinnakiri.