Palju meil seda Prisma raha siis kulutada oli? Kui ümardame, siis saab öelda, et 150€. See kogunes kümne kuuga (veebruarist alates), mis tähendab, et igakuiselt saime tagasi enamvähem Prisma Kontole 15€.

Seda kulutada oli natukene kahju aga samas hea tunne ka. Oli ju teada, et ega see lõputult meil kontol seisa ja ühel hetkel tuleb ikka ära kulutada. Ja kuna Prismaga oli kokkulepe, et teeme katset, kas saame justnimelt jõulukingituste raha kokku, siis tõestasime, et saime.

Kingitustest jõudsid ostuletile ikka kõik "vana hea": Legosid lastele (üks väga vajalik rongikomplekt ning selle „laiendus“). Samuti lõhnaküünlaid, lasteraamatuid ja mõned nõud.. No nagu ikka – lastele mängimiseks ja lugemiseks, täiskasvanutele praktiliseks kasutamiseks. Endale muidugi ei ostnud me midagi ja kuna ostmiseks kasutatav summa oli siiski päris suur ning seda korraga kingitustele kasutada ei jõudnud, sest kõigile said kingitused enne summa täissaamist ostetud, hankisime koju hoopis hea laadungi süüa. Aga sama hästi oleks võinud seda kingitustest alles jäänud raha hoida ka järgmiseks poeskäiguks, lihtsalt otsustasime sel korral teisiti ja küll järgmisel aastal teeme siis jällegi vastupidi.

Seega tõestasime vähemalt ühte: Prisma Konto abil on võimalik koguda kokku piisavalt raha, et ühe pere jõulukingid tasuta kätte saada. Vaja ainult käia Prismades ning mitte unustada registreerida oma Kontot, mis iseenesest pole mingi teadus. Kõik kassaaparaadid tuletavad seda sulle kogu aeg meelde ja Konto kaart (olgu siis eraldiseisva kaardina või veelgi enam - ID kaardina) on igal endast lugupidaval prismatajal alati ju kaasas.

Jaga
Kommentaarid