Tänavune Coca-Cola jõulureklaam on lootusküllane pühadelugu, mis räägib isa lakkamatust armastusest oma tütre vastu ja teekonnast, kuidas ta oma tütre jõulusoovi täidab. Pärast keerulist aastat julgustab Coca-Cola jõulureklaamis inimesi loobuma segavatest faktoritest ning veetma aega koos lähedastega.

Kuidas filmide reklaami kolmest erinevast riigist?

Pandeemiast tulenevalt toimus reklaami filmimine selliselt, et Waititi paiknes Los Angeleses, reklaamiagentuur UK-s ning kogu filmimeeskond oli Uus-Meremaal võtetel. Filmivõtete juhtimine läbi Zoomi ja suur ajavahe ei osutunudki nii keeruliseks kui esmapilgul arvaks, kuna tänu oma eelnevale tööle oli režissöör Waititi näitlejate ja filmimeeskonnaga tuttav. Seega kulges kõik väga sujuvalt ning ilma suuremate viperusteta.

Lisaks staažikale kogemusele on Taika Waititi tugevuseks väga hea storytelling’u oskus, mis samuti teeb koostöö temaga lihtsaks.

Taika Waititi - Oscariga auhinnatud ja Emmy auhinnale nomineeritud.

Oscari auhinna võitnud stsenarist, režissöör ja Emmy nominatsiooniga näitleja Taika Waititi uusim film „Jojo Rabbit“ pärjati kuue Oscari nominatsiooniga ning pälvis talle ka ühe auhinnaga.

Varasemate tööde sekka kuuluvad filmid „Thor: Ragnarok“ (Marvel), „Hunt For The Wilderpeople“, „What We Do In The Shadows“, „Boy“ ja Oscariga nomineeritud lühifilm „Two Cars, One Night“.
Waititi osaleb ka sellise filmi järelproduktsioonis nagu „Next Goal Wins“, lavastab ja on stsenarist filmile „Thor: Love and Thunder“ ning mängib filmis „Free Guy“.

Jaga
Kommentaarid