Ruum pole üheski Prisma poes muidugi tegelikult probleemiks. Ruumi ja õhku on seal ka õhtuse tipptunni ajal rohkem, kui võibolla mõnedes teistes poodides kokku. Kuid ikkagi – Prismad on alati rõhutanud, et nende riiulivahed on laiad ning kui soov kauplustes võimalikult kauge kaarega teistest inimestest mööda kõndida, on Prisma vaikimisi kõige mõnusam kauplus ja seda eriti veel öösel.

Öösel (või siis varahommikul või hilisõhtul) poes käimisel on ka teine suur positiivne külg – aega on märksa rohkem. Ei kihuta sind tagant perekohustused (sest suure tõenäosusega pere magab) või ükski telesaade (sest need on ammu läbi või pole veel alanud). Tõsi – väike uni võib küll olla, kuid mitte keegi ei käsi sul poodi ronida täpselt keset kõige magusamat und.

Seega, kui teil jõuludeks veel üht-teist puudu – olgu kingitus või midagi jõululauale, siis teate, et Prismad ootavad teid jõuludeni ööpäevaringselt. Tasub siis enne uinumist veel kriitiliselt lammaste asemel kokku ja üle lugeda kõik kingisaajad ning sööjad laua ääres ja vajadusel voodist välja karata, et Prismasse kimada. Sest Prismades ruumi on, kaubavalik ka täiesti tavapärane ning Prisma Konto boonuseid koguvad täpselt sama hästi ka kõik öised ostud.

Jaga
Kommentaarid