Saint-Gobain Glass Estonia SE äriüksuse Saint-Gobain Autover Eesti esindusest ostetud autoklaasid ja nende lisad ning nendest tekkinud jäätmed tuleb koguda olmejäätmetest eraldi. Kasutatud jäätmed tuleb viia vaid selleks ettenähtud kohtadesse.

Saint-Gobain Glass Estonia SE äriüksuse Saint-Gobain Autover Eesti esindusest ostetud tooteid või neist tekkinud jäätmeid võetakse vastu kõigis Saint-Gobain Autover Eesti ja Glassdrive´i esindustes.

  • Tallinnas, Peterburi tee 38/3, telefon 699 6200
  • Tartus, Ringtee 58, telefon 742 5895


Asjakohast informatsiooni leiab aadressidelt www.glassdrive.ee ja www.autover.ee.

Mujalt soetatud probleemtooted võetakse vastu jäätmejaamades vastavalt jäätmejaama korrale ja tingimustele.

Saint-Gobain Autover tegeleb autoklaaside ja nendega seotud toodete, klaasiliimide, tööriistade ning lisatarvikute tarnimisega sõidukite järelturule. Klaasi toodab ettevõte Saint-Gobain Sekurit. Saint-Gobain Autover, mis asutati aastal 1991, on nüüdseks aktiivne 26 riigis ja müüb igal aastal üle 4 miljoni klaasi.


Saint-Gobain arendab, toodab ja müüb innovaatilisi materjale ning lahendusi, mis on meie kõigi heaolu ja tuleviku võtmekomponendid. Neid võib leida kõikjal meie ümber, elamises ja igapäevaelus: hooned, transpordivahendid, infrastruktuur ning paljud tööstusharud. Kõik see pakub mugavust ja ohutust, lahendades samas säästva ehituse, ressursitõhususe ning kliimamuutuste väljakutseid. Saint-Gobain on esindatud 70 riigis, kus neil on kokku 171 000 töötajat.
Jaga
Kommentaarid