Suurbritannia ettevõte WiseWarranty, mis tegeleb auto varuosadega, on kokku pannud nimekirja kümnest autost, mille omamisega kaasnevad madalad remondikulud.

Lexus RX hübriid

Reeglina on ettevõtte sõnul Jaapani autode puhul võimalik olla kindel, et nendega suuri kulusid ei kaasne. Kogemus on näidanud, et kasutatud Lexus RX auto omamisel paranduskulusid ette ei tule.

Honda Jazz

Honda Jazz on tõestanud end kui väheste defektidega auto. Lisaks kui peakski esinema remondikulusid, siis ei ole need kuigi kallid. Võrdluses vaadati Honda Jazzi ja Mitsubishi ASX mudeleid, millest viimane oli vähem defektne, kuid mille parandamine oli oluliselt kallim kui Honda oma.

Mitsubishi ASX

Neljandal kohal on Mitsubishi ASX on samuti ekspertide sõnul väga töökindel kasutatud auto, millega kaasneb vähe remondikulusid, kuna autol endal pole paljud defekte.

Dacia Sandero

Üllataja on Davia Sandero, mille puhul on tegemist pigem üllatajaga, sest reeglina kuuluvad Daciad just teise otsa, kus on autod, mis justnimelt tihti parandust vajavad. Varuosade ettevõtte sõnul vajab just see Dacia mudel harva parandamist ja kui vajab, on tegemist vigadega elektriseadmetes.

Mazda 2

Viiendal kohal on Mazda 2, millel esinevad kasutatud peast vead vedrustuse, käivitusmootori ja kütusesüsteemiga. Muud auto osad peaksid olema suhteliselt vastupidavad.

Volkswagen Up

Volkswagen Up no paigutatud vastupidavuse järgi suhteliselt kõrgele kohale, kuna sellel esineb samuti suhteliselt vähe vigu. Enamus vigu, mis esinevad, tulevad ette siduri, piduri ja käiguvahetusega.

Nissan Leaf

Nissan Leaf on samuti top 10 osa, kuid kui autol peaks esinema rikkeid, siis nende parandamine on suhteliselt kallis.

Lexus CT

Lexus CT puhul on tegemist mitte väga pretensioonika kasutatud autoga, kuid vigu esines teistest siiski veidi enam. Esinevad vead puudutavad peamiselt EGR-süsteemi, ventilaatori mootorit ja peeglite paigaldamist.

Ford Ecosport

Ford Ecosport on vigade esinemise poolest Lexusele lähedal, kuid neid esineb Fordi esindajal veidi enam.

Suzuki Alto

Suzuki Alto puhul oli kümnest autost kõige tundlikuma autoga vigade poolest. Rikked olid enamasti seotud käigukasti ja siduriga. Küll aga on Suzuki tugevuseks see, et vigade remontimine ei ole kuigi kulukas.