"Kuna Porto Franco arendusega seotud sündmused on veel väga värsked, siis on praegu keeruline vastata ja ette ennustada," rääkis Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin.

Hetkel ei ole Pärlini sõnul arenduse peatamise kohta Prismale ühtegi teadet saabunud. "Kupluse avamine endiselt jõus, aga olukord võib siinkohal väga kiiresti muutuda," lisas ta.

"Kui peaks selguma, et Porto Franco arendus viibib või jääb ära, siis me kindlasti jätkame uute kaupluste avamisega ning esimeste seas avame Tiskre ja Linnamäe kauplused," kinnitas Pärlin. Ta lisas, et oluliseks prioriteediks on laieneda Tallinnast kaugemale ja avada Prisma kaupluseid ka väiksemates linnades.

Keskusesse plaanitava Prisma hüpermarketi pindala peaks hakkama olema 6600 ruutmeertit. "Iga suure keskuse jaoks on hüpermarket üheks olulisemaks ankurrentnikuks ning meil on väga hea meel, et oleme nüüd käed löönud Prismaga. Sellega saime nii suurepärase koostööpartneri kui panime aluse kvaliteetse ja hea kaubavalikuga hüpermarketi tekkele sadama piirkonda," kommenteeris Prismaga lepingu sõlmimise järel toonane Porto Franco juhatuse liige Aldo Dapon, kes lahkus Porto Franco tegevjuhi kohalt 2017. aasta suvel.