"Pandeemiast tulenevalt kehtib jätkuvalt kõikjal Eestis tervishoiuekspertide tungiv soovitus viia mittevajalikud inimkontaktid miinimumini. Samas toitu ja muid koduses majapidamises tarvilikke kaupu on inimestel jätkuvalt vaja, kuid sedagi on võimalik teha kontaktivabalt –e-poest tellides ja kaubale drive-in punkti autoga järgi minnes," lausus Barbora.ee tegevjuht Kirke Pentikäinen.

Pentikäineni sõnul on Barbora Express kasvatanud sortimenti keskmiselt kuni 2000 erineva tooteni ja pakub e-ostu võimalust koos kauba autosse tarnimisega 14 Eesti linnas kokku 19 Maxima kaupluses.

"Koos e-ostlemise üha harjumuspärasemaks muutumisega ka Tallinnast ja suurtest keskustest väljaspool täiendame kaubavalikut pidevalt ja lisame populaarsemaid kampaaniatooteid," märkis Barbora.ee tegevjuht. "Soovime pakkuda võimalikult laia valikut värskeid piima- ja lihatooteid, puu- ja juurvilju, pagaritooteid, kuivaineid, beebitooteid ja esmatarbekaupu, mille kättesaamine on kiire ja kontaktivaba."

Barbora Expressi kaasaostu ehk drive-in teenust saavad ostjad kasutada viies Tartu ja kahes Narva Maxima poes, ning Pärnu, Kuressaare, Haapsalu, Rakvere, Rapla, Viljandi, Võru, Valga, Põltsamaa, Jõhvi ning Kohtla-Järvel Järveküla ja Ahtme Maxima kauplustes.

Kõrvuti kaasaostuvõimalusega saab Barbora Expressi vahendusel tellida ostukorv järeletulemisega kauplusehoones selleks spetsiaalselt markeeritud asukohta, neid teeninduspunkte on kokku 31 Tallinnas, Harjumaal, Ida- ja Lääne-Virumaal ning Kesk- ja Lõuna Eestis. Kõigi Barbora Expressi teenust pakkuvate kaupluste kaart on nähtav SIIN.