Rakvere linnas valmiv 42 korteriga uusarendus ilmestab, et ka Eesti väiksemates linnades on nõudlus uute korterite järele olemas ning ettevõtjatel võimalus kasumit teenida. Innukas ettevõtja tõestas, et hea äriplaaniga saab laenu ka väljaspool Tallinna - uute kortermajade, millest üks valmis ning teine valmimas, ehitust nähti Rakveres viimati 13 aastat tagasi," lausus Roosalu.

Uusarenduse loonud osaühingu Mõisavälja Kodu juhatuse liige Taago Pikase sõnul on Rakveres nõudlus korterite järele olemas. „Esimest maja oli loomulikult raskem müüa, sest paljudel inimestel puudus usk sellesse, kas see üldse kunagi valmis saab. Teise maja korterite müük läheb juba palju libedamalt, sest käega katsutav näide esimese maja näol on juba olemas. Esimeses majas on hetkel müümata ainult kaks ühetoalist korterit," sõnas Pikas.

Arendaja sõnul loobuti teise maja ehitamisel täielikult ühetoaliste korterite ehitusest, sest nõudlus oli nende järele väga väike. „Ostjate profiile on peamiselt kaks - noored pered ja vanemad inimesed, kes müüdud majast korterisse soovivad kolida. Kõige populaarsemateks korteriteks osutusid kahetoalised ning väiksemad kolmetoalised," sõnas Pikas.

Mõisavälja Kodu kortereid müüakse 1600 eurose keskmise ruutmeetri hinnaga, mille sisse on arvutatud ka rõdu ja eraldi asuv panipaik, mis iga korteri juurde kuulub. Erinevalt pealinna arendustest kuulub kõikide korterite juurde hinna sisse ka parkimiskoht ning lisaks loodi üldkasutusse 15 parkimiskohta. Rakvere mõistes haruldaseks teeb kortermajad küttesüsteemiks õhk-vesi tüüpi soojuspumpade kasutamine, sest enamus linna kortermajadest sõltub kaugküttest.