Visa toetab hoogsat laienemist

Visa Cloud Connect võimaldab TransferWise'il kasutada Visa suure jõudlusega turvalisi andmekeskuseid ning ühtne pilvepõhine infrastruktuur toetab TransferWise'i plaane laieneda mitmevaluutalise deebetkaardiga uutele turgudele üle kogu maailma. Neli aastat järjest kasumlik TransferWise, kes teenindab kümmet miljonit klienti üle maailma ja liigutab piiriüleste tehingutega igakuiselt viis miljardit eurot, on esimene ettevõte, kes Visaga globaalselt sel tasandil integreerub.

Alates TransferWise'i piirideta konto lansseerimisest 2018. aastal on ettevõte välja andnud üle miljoni deebetkaardi. TransferWise'i konto ja deebetkaart aitavad inimestel ja ettevõtetel reisides, mitmes valuutas raha hallates ja piiriüleses äritegevuses hoiduda kõrgetest teenustasudest ja kulukatest valuutavahetuskurssidest.

"Me töötame TransferWise'is selle nimel, et kaotada maailma finantsvõrgustikust piirid. Samamoodi, piiriüleselt, peaksid töötama ka deebetkaardid. Visas leidsime partneri, kes jagab meie ambitsiooni muuta raha kasutamine olenemata asukohast sujuvaks. Ootame põnevusega, kuidas meie partnerlus mõjutab järgmise põlvkonna rahvusvahelisi finantsasutusi üle kogu maailma," rõõmustab Kristo Käärmann, TransferWise'i kaasasutaja ja tegevjuht.

Deebetkaart Jaapanis

Sel nädalal laienetakse Mastercard deebetkaardiga Jaapanisse, mis on TransferWise'i üks kiiremini kasvav turg Aasias. Deebetkaart toetab eelmisel suvel Jaapanis lansseeritud TransferWise'i piirideta kontot ning tegu on ainsa samalaadse lahendusega kohalikul turul, mis kasutab valuutavahetusteks turu keskkurssi. Hiljutise Capital Economics'i sõltumatu uuringu kohaselt kaotavad jaapanlased piiriüleste tehingute ja valuutavahetusega 97 miljardit jeeni (ligi 77 miljardit eurot) aastas. TransferWise pakub kuni neli korda soodsamaid teenuseid kui hetkel turul olevad lahendused, aidates oma klientidel märgiliselt raha säästa.

Nüüdsest saavad ettevõtte Jaapani era- ja ärikliendid hoida ja vahetada TransferWise'i kontol kuni 55 valuutat, avada kaheksas eri valuutas konto, et arveldada globaalselt nagu kohalik, ning kasutada deebetkaarti 150 valuutas üle maailma. Jaapanisse laienemine on tähtis samm TransferWise'i missioonis tuua soodsad ning mugavad maksed kõigi rahvusvaheliste eludega inimeste ja ettevõteteni maailmas.

TransferWise, kes hiljuti tähistas kümnendat tegutsemisaastat, on üks maailma kiiremini kasvavaid tehnoloogiaettevõtteid. Tänaseks on esmaste investeeringute ning teiseste aktsiamüügi voorudega kaasatud üle miljardi dollari. Investorite seas on D1 Capital Partners, Lead Edge, Lone Pine, Vitruvian, IVP, Merian Chrysalis Investment Company Ltd, Andreessen Horowitz, Sir Richard Branson, Valar Ventures ja Max Levchin PayPal'ist.