Toomemets sõnas, et Lexus Tallinn annab talle võimaluse rakendada oma seniseid juhtimiskogemusi, kuid leida enda jaoks ka midagi uut. "Mul on au ja hea meel asuda juhtima Lexus Tallinna meeskonda. Tegemist on ettevõttega, mis esindab tugevat brändi ja kõrgetasemelist klienditeenindust. Eesmärk on hoida ettevõtte tugevusi ja nende põhjal muuta Lexuse bränd veelgi nähtavamaks ning laialdasemalt kasutatavaks," lausus ta.

Lexus Tallinna uus juht Gunnar Toomemets töötas aastatel 2000–2017 Swedbankis, kus tema ametiteks oli liisingudivisjoni ning hiljem privaatpanganduse juht. Aastal 2017 suundus ta Luminori, kus alustas Luminor Eesti juhina ning jätkas pärast seda Luminori Baltikumi privaatpanganduse ja varahalduse juhina. Lisaks on ta ka Eesti Mentorite Koja juhatuse liige ning Fontese coachiva mentorluse programmi üks eestvedajatest.

Lexus Tallinn on 2008. aastal Elke Grupi ja Amserv Grupi koostöös loodud Lexuse ainuesindus Eestis. Ettevõte on terviklikult pühendatud ainult Lexuse kaubamärki kandvate sõidukite müügile ja hooldusele.