Veerenni Confido Tervisemaja omandanud investeerimisettevõtte suuromanik on Summus Capitali kaudu ettevõtja Boris Skvortsov, kes on lisaks kinnisvarasse investeerimisele investeerinud paljudesse Balti riikide ettevõtetesse. Muuhulgas ostis ta mõned aastad tagasi ka 2017. aasta suvel valminud Veerenni tervisekeskuse hoone, mille eelnevad omanikud olid samuti Laanetu ja Gyllenhammar.

Confido Healthcare Groupi suuromaniku ja Veerenni Terviseklastri asutaja Tarmo Laanetu sõnul on Boris Skvortsovi ja Zenith Family Office’i näol tegemist pikaajalise strateegilise investoriga, kes tunneb ja hindab meditsiinikinnisvara potentsiaali ning suudab tagada ka kõige nõudlikumate erameditsiiniettevõtete vajadused.

Zenithi kinnisvarainvesteeringute partneri Hannes Pihli sõnul on Veerenni Confido Tervisemaja kaasaegne A-klassi büroohoone, mis on rajatud meditsiinisektori kõrgtehnoloogilisi nõudeid silmas pidades.

„Veerenni Confido Tervisemaja moodustab koos kõrvalasuva ja Zenithi poolt hallatava SYNLABi Veerenni Tervisekeskuse kompleksiga Baltimaade moodsaima erameditsiini klastri,“ sõnas Pihl. Omandatud hoone üüritav pind on ca 10 600 m2, mille olulisemad üürnikud on Confido Healthcare Group, Ortopeedia Arstid, Spordimeditsiini Sihtasutus, AS Semetron ja Next Clinic.

Summus Capital on kinnisvara holdingettevõte, mille portfelli Baltimaades kuulub üle 250 000 m2 kommertskinnisvara. Kaubandus-, büroo- ja logistikaobjektide valikul arvestatakse pikaajalise investeerimisperioodiga, mis eeldab uusi objekte ja kvaliteetseid üürnike.

Tehingu osapoolte nõustajateks olid ostja poolelt advokaadibüroo RASK ja müüjapoolseks nõustajaks advokaadibüroo LEVIN. Tehingut finantseeris Luminor.