Möödunud suvel sõlmis pruutpaar lepingu, mille kohaselt võttis ettevõte Audioart OÜ enda kohustuseks pakkuda pulmas DJ teenust, õhtujuhtimist, DJ heli-ja valgustehnikat, DJ mängutehnikat, aktiivkõlareid, basskõlareid, kaabeldust ja tantsuplatsi ja esinejate valgustamiseks mõeldud valgustehnikat. Lepingu kogumaksumuseks oli 900 eurot, mis jagunes 700 eurot õhtujuhtimise eest ja 200 eurot tehnika eest. Paar tasus ettevõttele kogu summa ettemaksuna.

Kui pulmapäev kätte jõudis, viibis teenuse osutaja tõttu tseremoonia algus ja see oli kokkulepitust pea kaks korda pikem. Lisaks oli õhtujuhil tegemata kodutöö, nimelt unustas ta ära pruudi ja peigmehe nimed ning kutsus neid teiste nimedega. Pruutpaar pidi pulmade ajal meelde tuletama teenuse osutajale tema kohustusi. Lisaks sellele suitsetas õhtujuht vales kohas ja solvas külalisi. Kokkuvõttes ei osutanud ettevõte kokkulepitud teenust oodatud kvaliteedis. Lisaks sai pruutpaar pulmakülalistest hulgaliselt negatiivset tagasisidet.

Kaks päeva pärast pulmi esitasid värskelt abiellunud ettevõttele kirjaliku pretensiooni ja nõudsid hinna alandamist ning 400 eurot tagastamist.

Pulmapidajad leidsid, et kui tehnika oli olemas ja selle eest 200 eurot maksta õige, siis
pulmajuhtimise teenusest ei osutanud isegi mitte pooltki ja seega tuleb õhtujuhtimise eest
tasutud 700-st eurost tagasi maksta 400 eurot.

Abiellunud paar selgitas lisaks, et nemad ei tänanud õhtujuhti peale pulmi ega andnud talle ka varasemalt ettevalmistatud kingitust, sest ei olnud teenusega rahul.

Ettevõte Audioart OÜ ei olnud aga kõikide pruutpaari poolt tehtud etteheidetega nõus. Nimelt põhjendas Audioart OÜ, et tegi juba pruutpaarile 50% hinna alanduse ja nende poolt tulnud info pulmade kohta viibis. Tema sõnul tänasid nii pruut kui peigmees teda isiklikult peale pulma, kuid hiljem hakkasid raha tagasi nõudma. Ettevõtte nõustus osaliselt tarbija väidetega, aga mitte kõigiga.

Tarbijavaidluste komisjon rahuldas pruutpaari nõude ning teenuse osutaja pidi alandama hinna 400 euro võrra ehk tagastama pruutpaarile 400 eurot.

Kasuliku toimetusel ei õnnestunud Audioart OÜ kommentaari saada.