Eks sellele aitas kaasa ka uusversioon mängust „Cyberpunk 2077". Ei saa aga alahinnata seda, et Musk on turul muudatuste kaasa tooja ja raputaja.

Viimasel ajal on Musk olnud suur Bitcoini eestkõneleja ning Tesla ostis ka suure portsu kuulsaimat krüptoraha. 28. jaanuaril postitas ta „Cyberpunki esteetika on muide suurepärane." Ja siis tuli teine säuts „Cyberpunki puhul on isegi kiirparandustel kiirparandused, aga...suurepärane mäng." CD Projekti aktsia tõusis kohe 17%. See kukkus järgmisel päeval 16%, aga on endiselt piisavalt kõrgel, et Iwinskist ja tema kaasasutajast teha dollarimiljardär.

Iwinski ja teine firma looja Michal Kicinski kohtusid juba 1994. aasta ja juba siis loodi CD Projekt. Algsumma oli 2000 dollarit. Algselt tegelesid nad Poolas välisriikide videomängude levitamisega. Siis hakkasid nad populaarseid mänge poola keelde tõlkima. Seejärel tõid nad välja „Witcheri" mängude seeria, mis osutus väga edukaks. Kolmandat osa sellest müüdi 28 miljonit koopiat. Kokku on seda seeriat ostetud üle 50 miljoni korra.

2020. aasta lõpus tuli välja „Cyberpunk 2077". Ettevõtte väärtus kasvas ja kahanes vastavalt sellele, kuidas turg mängu edu prognoosis. Alates aasta algusest kuni 4. detsembrini kasvas ettevõtte aktsia hind 50%. Mängu on muide sisse kirjutatud Keanu Reeves isiklikult. Mõlemast ettevõtte loojast oli saanud miljardär. 5. detsembrist 2020 hakkas aktsia hind kukkuma. Mäng ei olnud veel välja tulnudki. 5. kuni 11. detsembrini kukkus aktsia hind 28%. Kaks meest kaotasid kokku 700 miljonit dollarit. Kui mäng 10. detsembril välja tuli sai see suure tähelepanu osaliseks. Paraku valedel põhjustel. Sotsiaalmeedia kubises postitustest, kus räägiti mängu vigadest. Ettevõte reageeris kiirelt ja tegi parandused.

Tegelikult ei ole poolakatel lihtsad ajad. Väikeaktsionärid andsid sisse kohtuasja, kus süüdistavad ettevõtte juhte valeandmete esitamises ja nad kurdavad, et mängu on peaaegu võimatu mängida konsoolidel Playstation ning Xbox.