Kompensatsioonifond loodi Virgin Islandi kohtus 2020. aasta juunis, kui pärandvara suhtes oli esitatud juba mitmeid kohtuhagisid. Sellest fondist saavad hüvitist need naised, keda Epsteini poolt kas seksuaalselt ahistati või olid nad ohvrid seoses tema korraldatud inimkaubandusega. On määratud, et pärandvara võib lõpuks täies mahus ohvritele jagada.

Skeem mõeldi välja selleks, et ohvrid ei peaks süüdistustega avalikkuse ette tulema. Seetõttu peavad naise kirjutama alla lepingu, et nad ei lähe Epsteini pärandvada vastu kohtusse. 2020. aasta lõpus oli väljamakseid tehtud 49,8 miljoni dollari eest. Ei ole teada, kui paljud ohvrid on hüvitist saanud.

241 miljonit on alles, sellest 49 miljonit rahas. Lisaks makstakse pärandvarast iga kolme kuu tagant kümneid miljoneid dollareid õiguskuludeks. 162 000 dollarit maksis ta kinnisvaramaksu Prantsusmaal asuva luksuskinnistu eest. 2,65 miljonit maksis ta makse kahe saare eest USAs. Saartel toimusidki koletud teod.

Lisaks rahale kuulub pärandvara hulka ka sadu tuhandeid maksev kunstikollektsioon, 10,5 miljonit dollarit tulu on tulemas Gulfstream G550 eralennuki müügi eest ja ühe jahisadama osalus on väärt 5,4 miljonit dollarit.

Ei ole veel teada, mis saab tema Boeing 747-st, mida kutsutakse "Lolita Ekspressiks". Viimati nähti lennukit mahajäetuna ühes Georgia osariigi lennujaamas, kus hooldusfirma väidab, et neile ollakse selle hoiustamise eest võlgu 11 000 dollarit.

Kui pärandvara samas tempos edasi kahaneb, siis saab see juba lähimal ajal otsa.