JokerStashi nimi pärineb tema enda veebiküljelt Joker's Stash, mis on tumeveeb, kus muuseas müüakse varastatud krediitkaartide numbreid ning muid kriminaalsel teel saadud andmeid. JokerStash andis pensionile minekust ise teada (loe teadet loo lõpus) ning võttis endaga kaasa ka veebilehe. Serverid pakiti kokku ja ongi kõik.

See on talle endale hea lahendus, seniks, kuni ta suudab uurimisorganid endast eemal hoida. Samas on see halb uudis neile, kes varastatud infoga hangeldasid. Joker's Stash oli väidetavalt üks kõige populaatsemaid veebilehti tumeveebis.

JokerStash tegi oma otsuse teatavaks jaanuaris ning ta lubas, et koduleht kaob 15. veebruaril. Tegelikult juhtus see peaaegu kaks nädalat varem. See tähendas, et lehekülje kasutajad ei suutnud oma sinna jäänud krüptoraha välja võtta.

Plokiahela ja krüptoraha analüüsimisega tegelev lehekülg Elliptic hoidis JokerStashi tegemistel teravalt silma peal. Nad arvutasid kokku, kui suur võis olla salapärase tegelase enda teenistus.

"Kui me eeldame, et keskmine komosjonitasu ühelt tehingult oli 20%, siis vaid ainuüksi Bitconi silmas pidades oli Jokkeri käive vähemalt 60 000 Bitcoini," teatasid nad.

Igaüks võib ise arvutada, mis see dollarites või eurodes teeks. Bitcoini väärtus muutub pidevalt. Loo kirjutamise hetkel maksis üks Bitcoin 45 922,47 eurot. Nii oleks äsja pensionile läinud JokerStashi noos väärt üle 2,755 miljardi euro. Pole paha, nagu ütlevad klassikud.