Revolutil on täna üle maailma 15 miljonit klienti. Tänase seisuga on Revolut pangal Eestis juba 40 000 klienti.

Revolut panga teenuseid saab kasutada spetsiaalses rakenduses, oma pangast üleminek võtab aega vaid mõne minuti.

„Revolut on praegu kõige kiiremini kasvav finantsteenuste ettevõte Euroopas, sest meie tegevuse põhifookus on klientidel. Meil on parim tootedisain, meil pole varjatud tasusid ning loome pidevalt juurde klientidele kasulikke uuenduslikke finantstooteid," sõnas Revolut panga tegevjuht Virgilijus Mirkės.

„Panga avamine Eestis tagab meie klientidele suurema turvalisuse ja kindlustunde ning võimaldab meil lähitulevikus ka siinsele turule tuua uusi pangatooteid," selgitas Mirkės.

Praeguseks on Revolut grupp investeeringutena kogunud ligi miljard dollarit ja viimati hinnati ettevõtte väärtust 5,5 miljardile dollarile. Vaid viie aastaga on Revoluti oma pangaks valinud enam kui 15 miljonit inimest. Eelmisel aastal alustas Revolut Poolas ja Leedus tegevust ka eripangana ning hakkas mõlemas riigis pakkuma krediiditooteid. Läti turule siseneti möödunud nädalal. Eripanga tegevusluba võimaldab Revolut pangal oma rakenduse kaudu pakkuda piiratud pangateenuseid ja ka teiste Revolut grupi ettevõtete finantsteenuseid ja -tooteid.

Revolut loodi 2015. aastal Ühendkuningriigis, pakkudes rahaülekandeid ja valuutavahetust.