Golfilegend Woods sattus eile karmi autoavariisse, kuid õnneks tema elu ohus ei ole. Seni on see olnud väga edukas elu. Kusjuures mängides on ta teeninud vaid 7,6% oma varandusest.

Golfiturniiridelt on ta kokku võitnud 118 miljonit dollarit, kuid valdav osa teenistusest on tulnud hoopis reklaamilepingutest.

Temaga seotud brändide hulka kuuluvad Nike, Gatorade, American Express, Rolex, Gillette, Tag Heuer, EA Sports, Buick jne.

Gatorade on näiteks välja töötanud joogi "Gatorade Tiger". Viie aastaga teenis mees selle pealt 100 miljonit dollarit. Koos Roger Federeri (tennis) ja Thierry Henryga (jalgpall) teenis ta ühel aastal puhtalt vaid Gillette'ilt 20 miljonit dollarit. Tiger Woods võtab 10 miljonit dollarit, et maailma eri paigus golfiväljakuid disainida ning pelgalt golfiturniirile kohale ilmumine võib talle tuua 1,5 miljonit dollarit.

Lisaks rahale on mehel ka muud vara. Ta omab näiteks 25 miljonit dollarit maksvat "Privacy" nime kandvat jahti. Ta ööbib vahel jahil, kui turniirid on merele lähedal. Tema PGA tuuri pensioniplaan on väärt 20 miljonit dollarit.

Muidugi on tal ka 54 miljonit dollarit maksev Gulfstream G550 eralennuk. Tal on 55 miljonit dollarit maksev ookeani kaldal asuv kinnistu Floridas.

Netiavarustest leiab info tema 20 aasta sissetuleku kohta. Summad on muidugi ulmelised.

2016. aastal pani Woods taskusse 34,61 miljonit, aasta hiljem 43,3 miljonit dollarit. 2018. aastal pani tuli tema pangakontole juurde 36,1 miljonit ning 2019. aastal 65 miljonit dollarit. Tol aastal võitis ta Masters turniiri ning ainuüksi see tõi talle 2,07 miljonit lisaraha.

Ta on karjääri jooksul teeninud enam kui 1,6 miljardit dollarit ning tema vara väärtuseks hinnatakse täna 800 miljonit dollarit.