„Olgugi, et koroonakriis ei ole maailmas veel läbi ja meie tegevust piirab see endiselt väga jõuliselt, näen täna võimaliku olevat juhatuse esimehe rollist taanduda ja võtta taaskord koht sisse Lux Expressi nõukogu laua taga," ütles Hugo Osula. Juhatuse esimehe teatepulk läheb 1. märtsil 2021 üle Ingmar Roosile, kes tõestanud end võimeka juhina kontserni sõsarettevõtetes.

„Ingmar oli juba Mootor Grupiga liitudes hinnatud liikuvusvaldkonna asjatundja. Tänaseks lisandunud juhtimiskogemus annab talle suurepärased eeldused, et Lux Expressi juhatuse esimehena ettevõte kriisist välja vedada ja veelgi edukamalt uute eesmärkideni viia," on Hugo Osula veendunud.

"On suur väljakutse ja tunnustus asuda Eesti transpordisektori lipulaeva juhtima sel keerulisel hetkel," kommenteeris Ingmar Roos. "Käimasolev aasta kujuneb meile kindlasti katsumuseks, aga annan endast parima, et taastuks inimeste usaldus üheskoos reisimise vastu. Oleme teinud kõik võimaliku, et Lux Express oleks mugav ja turvaline," kinnitas ta.

Kindlasti ei kavatse Hugo Osula Lux Expressi juhatuse esimehe rollist taandudes rahulikku pensionipõlve veetma jääda - Mootor Grupis laiemalt on praegu põnevaid väljakutseid, nüüd on rohkem aega teiste ettevõtete strateegilisi arenguid suunata.

„Kuigi meedias leiavad kõige rohkem kajastust Lux Expressi tegemised, on kontsernis veel mitmeid omas valdkonnas silmapaistvaid ja ka rahvusvahelistel turgudel tugevalt kanda kinnitanud ettevõtteid. Kasvõi hiljuti muljetavaldava hankevõidu saavutanud Turnit, mis päris mitmel kontinendil toimetavatele ühistranspordiettevõtetele ärikriitilist tarkvara arendab. Hinnatud koostööpartneri positsiooni Skandinaavia suurettevõtete jaoks on saavutanud ka Busland, mis kriisist hoolimata laienes eelmisel aastal nii Norras, kui Rootsis. Väga põnevad perspektiivid on kujundamisel ka Tallinna Bussijaama arenduse osas," avas Hugo Osula oma lähiaja plaane.

Enne karjääri Mootor Grupi ettevõtetes töötas Ingmar Roos 7 aastat avalikus sektoris ning sellele eelnevalt rahvusvahelise kaubaveo valdkonnas. 2015.a. asus ta tööle T Grupp AS-i tegevjuhina, kus vedas bussireisijatele hästi tuntud Tpileti info- ja piletimüügisüsteemi võrgustikku ning juhtis Eesti suurimate bussijaamade opereerimist. Eelmise aasta juunis alustas ta tööd Lux Express Estonia AS-is. Ingmar Roos kuulub ka Cargobus OÜ ja Turnit OÜ nõukogu koosseisu.