19. veebruaril 2021 avaldas konkurentsiamet teate, millega lõpetas MM Grupp OÜ ja Forum Cinemas OÜ koondumise menetluse. Tegemist oli koondumise menetlusega, mille käigus Apollo kinoketi omanik MM Grupp soovis osta Forum Cinemas kinoketi täisosaluse, kuid kuna Eestis jäänuks nende liitmisel alles sisuliselt vaid üks suur kinokett, seisis konkurentsiamet täieliku osaluse omandamisele vastu.

Vaid paar päeva pärast konkurentsiameti vastavasisulise teate avaldamist teatas MM Grupp üllatuslikult, et Forumi kinod Eestis müüakse nüüd hoopis Forum Cinemas tegevjuhile ja juhatuse liikmele Kristjan Kongole.

Arvestades seda, et tegemist on ettevõtja (kelle suhtes konkurentsiamet koondumist ei oleks lubanud) tegevjuhiga ning juhatuse liikmega, ning seda, et tegevjuht alles hakkab avaliku info kohaselt investoreid otsima, oleks üllatav, kui vastav tehing ei tekitaks avalikkuses suurt hämmingut. Liites siia juurde fakti selle kohta, millise mahuga tehinguga on tegemist, tundub naiivne uskuda, et niimoodi suurtehinguid tehaksegi.