Viaplay on nüüd otseülekandena kättesaadav Eestis ning Eesti vaatajad saavad nautida kohalike subtiitritega enam kui 2500 tundi Viaplay meelelahutust hinnaga 9,99 eurot kuus – ja esimesed kaks nädalat on täiesti tasuta.

„Viaplay on põhjamaade voogedastuse edulugu ja laienemine Eestisse on meie jaoks loomulik järgmine samm. Viaplayl on juba üle 3 miljoni tellija kõigis põhjamaades ning meil on väga hea meel, et nüüd saame tuua oma ainulaadsed lood ja laulud Eesti publikuni. Meie vaatajad saavad nautida ainukordset kombinatsiooni esmaklassilistest spordiülekannetest, parimatest rahvusvahelistest filmihittidest, auhinnatud sarjadest, kvaliteetsest Viaplay Originalsi ja esmaklassilisest lastele mõeldud sisust,“ ütleb kontserni NENT president ja tegevjuht Anders Jensen.

Anders Jensen

Viaplay pakub kohalike subtiitritega kvaliteetset meelelahutust kõigile pereliikmetele. Kvaliteetse sisu ainulaadset kombinatsiooni saab vaadata kõikjal, igal ajal ja peaaegu igas seadmes. Viaplay annab võimaluse mitmel kasutajal leibkonnas korraga voogesitada ja tellimuse saab igal ajal tühistada.

„Investeerime pidevalt tehnoloogiasse ja tootearendusse, et Viaplay saaks pakkuda oma tellijatele iga kord parimat võimalikku kogemust,“ räägib Jensen.

Viaplay on juba kindlustanud õigused näidata maailmatasemel otsepildis spordiülekandeid, nagu vormel 1, UEFA meistrite liiga, UEFA Euroopa liiga ja UEFA konverentsiliiga, Bundesliga, Inglise jalgpalli karikasari English Cup, NHLi jäähoki ja palju muud. Ja Viaplay esmaklassiline sisupakkumine, sealhulgas spordi vallas, aja jooksul ainult kasvab.

„Meie eesmärk on tulla voogedastuse Euroopa meistriks. Ja see uus peatükk meie ajaloos algab siin, kui Viaplay alustab tegevust Eestis,” ütleb Anders Jensen.

Viaplay on nüüd saadaval Eestis hinnaga 9,99 eurot kuus.

Jaga
Kommentaarid