"Tradehouse Ilukaubamaja jaoks on ääretult oluline, et meie pindadel oleks tagatud nii klientide kui ka klienditeenindajate parim võimalik turvalisus, mistõttu otsustasime liituda Eesti Kaupmeeste Liidu üleskutsega ning karmistada eneseregulatsiooni nõudeid meie ruumides." sõnas Tradehouse OÜ tegevjuht, Terje Eichelmann. "Esmatasandil jälgime ja nõuame meie klientidelt maski kandmist kauplustes, mis on selge samm turvalisuse suuremaks tagamiseks. Mõistame tänast keerukat olukorda, kuid keskendudes lähenevale kevadsuvisele perioodile ning võimalusele seda perioodi veeta potentsiaalselt vabamate piirangutega, siis tervislikel vm põhjustel maski kandmisest keelduvaid kliente me edaspidi teenindada ei saa kauplustes, küll aga pakume neile hea ning turvalise alternatiivina ostelda meie e-poes. Lisaks oleme südameasjaks võtnud pindade desinfitseerimise, mida teostame 2-tunniste intervallidega ning ostukorvid ja -kärud desinfitseeritakse koheselt peale kasutust" lisas Eichelmann.

Kaupmeeste Liit koostas liikmetele lisanduvad juhised eneseregulatsiooni täitmise nõuete karmistamiseks, et tagada kaubandussektori avatus ning vältida sulgemist, mis päädiks tõenäoliselt suure hulga töökohtade koondamise ning rahalise kahjuga, millest paljud ettevõtted ei pruugi taaskordselt sulgemisel väljuda.

"Usume, et kui kogu kaubandussektor annab endast parima ning järgib ja jälgib eneseregulatsiooni karmistatud juhendit, siis suudame hoida enda pinnad puhta ja turvalisena, mis aitab keskuseid hoida avatuna. Oleme korra juba pidanud sulgema keskustes kauplused ning see on olnud piisavalt valulik protsess mitte ainult juhatusele, vaid ka töötajatele, kes on selgelt täna taas tunnetamas pinget mitmel tasandil" ütles Eichelmann enesekindlalt.

Tradehouse Ilukaubamaja on regiooni suurim ilukaubamaja, andes tööd üle 120 inimesele, kellest pea pool on kauplustes eesliini töötaja. Tradehouse omab poode kaubanduskeskustes Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Narvas, olles kõikides asukohtades suurüürnik.