Järjest kahanevad üürihinnad, mis tulenevad pakkumiste küllasusest, panevad noori oma seniseid elukohti välja vahetama ning valima moodsaid, luksuslikke kortereid.

“Koroonapandeemiast tingitud surve on tekitanud seniolematu olukorra, kus inimestel on võimalus sõlmida märkimisväärselt soodsamaid rendilepinguid linna parimates hoonetes ja asukohtades,” räägib Douglas Ellimani maakler Ryan Kaplan. Üürihinnad on langenud just seetõttu, et pakkumisi on tunduvalt rohkem kui nõudlust. See on aga magus aeg neile, kes parasjagu uut üüripinda otsivad.

Rendihinnad Manhattani linnaosas on viimasel aastal võrdlemisi palju langenud, koguni 15,5%. Järgnevad Brooklyn ja Queens, mõlemas linnaosas on keskmine üürihind kukkunud 8,6%. Üüri mediaanhind Manhattani piirkonnas on tänaseks 2750 dollarit, väikseim 2010. aasta märtsikuust, mida mõjutas suuresti tolleaegne ülemaailmne majanduskriis. Suure tõenäosusega langevad hinnad käesoleva aasta jooksul veelgi, vahendab Business Insider.

Samas ollakse ootusärevad selles osas, milliseks kujuneb rendihind siis, kui pandeemia peaks järele andma ning esmane üürileping lõpeb.