Triinu ühte korterisse kolis mõned kuud tagasi elama paar. Taustakontrolli tegi Triin läbi Rendini platvormi vaid korterisse kolinud naisele, kuid mõne aja pärast sai paari suhe otsa. Leping kirjutati mehe nimele ümber ning üüripinnale jäi elama ainult tema üksi.

Rendini tegevjuhi Alain Auni sõnul on elu ootamatustega kaasnevad probleemid üks peamisi tegureid, mis vara välja üürimise riskantseks muudab. Ka Triinu korteri puhul olid just ootamatused need, mis olukorra täiesti teiseks muutsid. Pärast paari suhte lõppemist läks korteris lahti tõeline poissmeheelu. Naabrid kaebasid, et pidev pidutsemine häirib neid ning Triinu üürikorterist tulev muusika ja lärm on muutumas tõeliseks peavaluks.

Selle peale otsustas Triin, et peab minema ja vaatama, mis korteris toimub. Midagi hullu korteris veel ei olnud, kuid sellele vaatamata otsustas ta, et igaks juhuks peaks üürilepingu üles ütlema. Kuna üüri eest oli ettemaks tehtud, ei lõpetatud lepingut aga koheselt ning üürnik jäi esialgu siiski veel korterisse sisse. Tagasivaatavalt võib öelda, et see oli viga.

Sõjaseisukord korteris

Jaanuarikuus oma korterit tagasi oma valdusesse võtma minnes ootas Triinu šokeeriv vaatepilt. Uhiuus ja kauni disainiga korter oli rikutud. Voodi oli täiesti pilbasteks, köögis ootasid hunnikus hallitava toiduga pesemata nõud.

Lisaks sellele oli telekas katki, erinevatel pindadel olid sigarettidega tekitatud põletusjäljed ning elektrikapist vaatas vastu kasutatud kondoom. Värvikahjustusega olid isegi korteri laed ja kõige tipuks oli korteris sees mingil põhjusel lastud õhupüssi. Triinu tabas tõeline kurbusehoog.

Triin teatas tekkinud kahjudest kohe Rendinile, kelle läbi ta oli oma üürilepingu sõlminud. Spetsialistid käisid korterit hindamas ning ütlesid korteriomanikule, et kogukahju on hinnanguliselt 5000 eurot. Triin ise ei pidanud sellest õnneks maksma sentigi, kahjud kattis Rendini pakutav kindlustus.

Vaata pilte sellest, milline nägi Triinu korter pärast selle tagasi saamist, Rendini blogist.