„Me oleme varemgi Steniga erinevaid investeeringuid koos teinud,” rääkis (Transfer)Wise’i kaasasutajana kümme aastat tagasi tuntuks saanud Taavet Hinrikus (39), miks otsustati ühine investeerimisfirma koos Sten Tamkiviga luua. „Teiseks on lihtsalt praegu aeg, kus minu tegevused on Wise’ist väljapoole liikumas ja Sten omalt poolt mõtles, mida järgmisena teha. Ajahetk oli lihtsalt õige,” lisas ta.

Hinrikus ja Tamkivi on ehitanud koos ettevõtteid keskkoolist saadik. Mõlemad on Tartu Miina Härma Gümnaasiumi vilistlased. Esimene ühine ettevõtmine oli 1990. aastate lõpu internetibuumis loodud Eesti esimene digiagentuur Halo Interactive DDB. 2003. aastal sai Hinrikusest Skype’i esimene töötaja, Tamkivi liitus Skype’iga poolteist aastat hiljem. Põhja-Euroopa esimest ükssarvikut ehitati ühiselt kuni kümnendi lõpuni.

Sten Tamkivi (43) töötas ajavahemikus 2005-2012 Skype Eesti juhina ning asutas hiljem enda ettevõtte Teleport, mis pärast ühe Suurbritannia ettevõttega ühinemist kannab Topia nime. Vastusena küsimusele, kas uuel investeerimisfirmal on juba ka nimi, Tamkivi muigas. „Meile meeldiks, kui asutajad lihtsalt ütleksid, et kas sa Taavetile ja Stenile oled juba helistanud.”