Uues kümneosalises saatesarjas „Auto Poodcast” räägivad City Motorsi inimesed lähemalt sellest, mis nende valdkonnas toimub, millised on autoturgude trendid, milliseid autosid eestlased eelistavad ja mida oodatakse autoturult tulevikus. Saatesarja esimeses salvestuses räägitakse lähemalt kasutatud autodest ja nende turust Eestis. City Motorsi kasutatud autode müügijuht Sander Kirss ütleb, et just kevade tulekuga on tõesti näha, et inimesi on autosalongides taas rohkem liikumas.

„Inimesed soovivad ikka täislahendust, kus meie teeme ära kogu töö, inimesele jääb vaid sõidurõõm: enamasti tuuakse meile oma vana auto ja soovitakse asemele uuemat või midagi teistsugust – punane sinise, väiksem suurema või vanem uuema vastu. Meie pakumegi neile selle lahenduse, kus võtame enda kanda kogu taustatöö,” selgitab Kirss.

Kirss lisab, et üks asi, mis talle viimastel aastatel silma jäänud, on see, et inimesed vahetavad oma autosid aina kiiremini välja – juba pärast paariaastast kasutamist tullakse neljarattalist vahetama. „Seda olukorda soodustab paljuski ka asjaolu, et autode tehasegarantiid on pikemaks muutunud, vahetamine on tänu sellele muutunud palju riskivabamaks,” selgitab automüüja ja annab ka ühe kindla soovituse – auto, mille te valite, peaks teile kindlasti meeldima, mitte olema testide ja tabelite järgi hea auto.

Kasutatud autode turust Eestis laiemalt, koroonamõjust autoturule ja sellest, kuidas oma praegune auto uuema vastu vahetada, rääkis saates City Motorsi kasutatud autode müügijuht Sander Kirss. Saadet juhib City Motorsi müügijuht Jüri-Bruno Asari.

Kuula uhiuue saate „Auto Poodcast” esimest salvestust Delfi Tasku keskkonnast:

1x
00:00