Elu muutub. Kasutame telefone, sülearvuteid, nutiseadmeid. Vahetame nutiseadmeid kiiresti ja nüüd on mõttekas omada ajakohast tarkvara, mis on alati värske ning pakub kõik ühes kasutamise võimalust, seega tutvuge Microsoft 365 lahendusega! Office? Kes ütles, et see on lihtsalt Office?

Microsoft 365 sisaldab esmaklassilisi Office’i paketi rakendusi, täiendavat pilvemälu, täiustatud turvalisust ja palju muud — kõik see mugavas tellimuslepingus kuni viiele seadmele, sealhulgas Windowsi, macOSi, iOSi ja Androidi seadmetes.

Microsoft 365 Personal ühele inimesele või Microsoft 365 Family kuni kuuele inimesele — kas vaatame, mida see sisaldab?

1. Kõikidele seadmetele mõeldud Premium Office pakub korraga kuni viite rakendust: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access, mis on alati värskendatud ning sisaldavad tehisintellektil ja pilvelahendusel põhinevaid esmaklassilisi funktsioone.

2. 1 TB OneDrive’i mahtu igale kasutajale failide ja fotode varundamiseks, nendele juurdepääsu saamiseks ning lihtsaks jagamiseks seadmete ja inimeste vahel. Kui suur andmemaht on 1 TB? See on kuni 500 000 fotot (eeldab 2 MB suuruseid faile) ja kausta Personal Vault kõige olulisemate failide ja fotode jaoks kaheastmelise tuvastamisega, mis lisab dokumentidele täiendava kaitse.

3. Redigeerija Wordis, Outlookis ja ka veebilehitsejate Microsoft Edge ja Google Chrome laiendina. Õigekirja- ja grammatikaabi ning täiustatud grammatika- ja stiilitäpsustused.

4.
Esmaklassiline raamatukogu tuhandete kvaliteetsete fotode, videote, infograafikute ja logodega professionaalse sisu valmistamiseks koos PowerPointi nutilahendusega Design Ideas.

5. Premium Templates — minge lihtsalt veebisaidile templates.office.com ja laadige alla soovitud valmis mall (visiitkaart, eelarve, CV, esitlus jne).

6. Esmaklassiliste funktsioonidega pereohutuse rakendus — aitab tagada laste turvalisust, kui nad kasutavad arvutites, tahvelarvutites, Android-nutitelefonides ja X-Boxis veebiteenuseid. Lõbutsege ühiselt ja hoidke ühendust ka siis, kui te pole koos.

7. Turvateenus — OneDrive’i lunavara tuvastamis- ja taastamisteenus.

Kindlasti on kõik tagatud koos tehnilise toega.

Seega on Microsoft 365 kasutamine samaväärne mitme teenuse kasutamisega, kuid maksate ainult ühe teenuse eest.

Kirsina tordil pakume alates 1. veebruarist 2021 lisaks 25% rohkem, kui ostate Microsofti partnerite poodidest Microsoft 365 toega seadmeid (arvuti, tahvelarvuti, telefon, lisaseade või teenus).

  • Lihtsalt minge 30 päeva jooksul pärast ostmist lehele m365promo.microsoft.com.
  • Taotlege oma tellimuse lisaaega ostu registreerimise ja ostudokumendi esitamisega.
  • Hankige täiendavad 3 kuud ja nautige kõiki eeliseid palju kauem.
Jaga
Kommentaarid