„Hea meeskond toimib nagu töö laevatekil – kõigil on oma roll ja alati on keegi, kes oskab teisi suunata ja juhendada. 1Partneris töötavad inimesed erinevatest põlvkondadest ning meil on väga pikaajalisi töötajaid, kelle teadmisi ja kogemusi täiendavad noorte energia ning värsked vaated. Ootame oma ridadesse nii inimesi, kes on varem kinnisvara alal töötanud, aga värbame meelsasti ka uusi tegijaid, keda huvitab töö selles põnevas ja kiirelt muutuvas sektoris,” räägib Ränk.

Ta lisab, et kelleltki ei oodata tulemusi üleöö, vaid töö kinnisvarafirmas nõuab kannatlikkust. „Värbamine ja koolitamine tähendab inimeste ettevalmistust selleks, et esimesed aastad ei ole kindlasti lihtsad. Ja nagu iga müügitöö puhul, on ka kinnisvaramaakleri amet hea nutikale ning edasipürgivale inimesele, kuid ei sobi neile, kes ei ole nõus tegema ühtegi ekstraliigutust. Kes aga tahab õppida ja areneda, neile on tulevik valla!”

Vigul lisab, et teadmistest olulisem on huvi valdkonna vastu, vastupidavus ja äratundmine, et inimene on hinges müügiinimene ning tal on tõsine soov just kinnisvarasektoris töötada.

Töö kinnisvaravaldkonnas on kõike muud kui rutiinne ja igav!

Tegutsemine kinnisvaravaldkonnas võib olla väga keeruline, kui inimene ei ole varem selles sektoris töötanud. „Kõige olulisem on teadvustada, et tegemist on pidevalt muutuva valdkonnaga. Siin ei ole õigeid ja valesid vastuseid, vaid oluline on kohaneda vastavalt olukorrale. Isegi kui müüa ühes majas kahte ühesugust objekti, on need täiesti erinevad tehingud, sest iga situatsioon, müüja, ostja ja tehingu põhjus on erinevad ning ajas muutuvad,” selgitavad Ränk ja Vigul. „Kõik objektid on erinevad, sest turg muutub, finantsturg muutub ja kliendid muutuvad.”

Nad julgustavad maakleriks tulema iga inimest ükskõik millisest eluvaldkonnast. „Hea on, kui on müügikogemus või kinnisvarakogemus ja põhitõed selged. Aga kui ei ole, siis on olulised elukogemus, ettevõtlikkus, suutlikkus maailma avatud pilguga vaadata. Ja muidugi kindel tahe just sellel põneval alal tegutseda ning mõistmine, et läbipõrumiseta edu ei saavuta! Olukorrad muutuvad sekunditega ja meile kontrollimatutel põhjustel. Meie soov on, et meie töötajad fokuseeriksid end neile tegevustele, mida maakler suudab kontrollida, aga samal ajal oleksid teadlikud ka sellest, mida maakler kontorollida ei suuda.”

Muide, 1Partner otsib oma ridadesse mitte häid rääkijaid, vaid häid kuulajaid. Ränk toob näiteks, et koduvahetus ei ole saia ostmine või müümine, vaid seal taga võib seista mitu põlvkonda ühe pere käes olnud kinnisvara, millest pole lihtne loobuda. Selleks peab maakler oskama klienti kuulata, mõistma tema soove ja vajadusel andma ka head nõu. Vigul lisab, et seejuures rõhutatakse töötajatele alati, et kinnisvara müük ei tähenda lihtsalt kinnisvara mahamüümist, vaid tegemist on teenusega, kus ollakse kinnisvaraomanike koostööpartnerid, kes aitavad neil kinnisvara müüa, osta, vahetada või üürida.

Vigul nendib, et kinnisvara ei tähenda ainult korterit, maja ja ridaelamut, vaid ühe olulise osa moodustab selles sektoris ärikinnisvara: kauplused, bürood, teeninduspinnad, lao- ja tootmishooned. „Ärikinnisvaras kehtivad hoopis teised reeglid. Meie ettevõttel on ärikinnisvaras väga pikk kogemus ning jagame neid kogemusi heal meelel oma uute töötajaga, kes otsivad tegevust huvitavas ja pidevalt muutuvas valdkonnas. Oodatud on aktiivsed, positiivsed, kinnisvarast huvitatud inimesed, kellel on siht saada oma ala spetsialistiks ja teenida konkurentsivõimelist palka.”

Mentor aitab sisse elada ja esimesed tehingud teha

Igale uuele töötajale antakse 1Partner Kinnisvaras mentor, kes seisab stardipositsioonil tema kõrval. Mentoreid valitakse hoolikalt: näiteks kui uus maakler on koleerik, siis saab ta koleerikust mentori, sest nad mõistavad teineteist paremini. Samuti on tähtis, et mentori ja uue töötaja emakeel oleks sama, sest seegi annab eelise nende omavahelises suhtluses. Mentori töö on jälgida, millises protsessis töötaja hetkel oma isiklikul arengutasemel on ja milline on tema areng. Kusjuures see ei ole võistlus, kus võrreldakse omavahel erinevaid töötajaid, vaid võistelda saab ainult iseendaga!

„Pakume uutele töötajatele kõiki oma parimaid strateegiaid, mida oleme katsetanud ja mis töötavad, andmata seejuures neile kätte kala, vaid pakkudes õnge. Igaühel on oma tempo ja igaüks jõuab varem või hiljem talle sobivate meetoditeni ning kes hingega töötavad, neil on potentsiaali jõuda väga hea elustandardini,” nendib Ränk. „Meie usaldame oma inimesi ja loodame alati, et neist saab asja. Toetame neid, et nad saaksid pühenduda kinnisvarasektoris õnnestumisele ja tulemuseks oleks väga hea maakler. Pakume koolitusi, aktraktiivseid boonuseid ja arenguvõimalust. Kui inimesel on ambitsiooni olla rohkem kui lihtsalt maakler, pakume võimalust saada meeskonnajuhiks, uue tiimi loojaks või mentoriks teistele.”

„1Partner Kinnisvara pakub võimalust muuta oma elu paremaks parimas meeskonnas ja saada valdkonna tipptegijaks,” lisab Vigul. „Aitame koos rakendada parimaid ideid ja täita unistusi!”

1Partner Kinnisvara on 2004. aastal asutatud kinnisvara kompleksteenust pakkuv ettevõte, mille kogenud konsultandid pakuvad nii era- kui ka ärikliendile vahendus-, hindamis-, ehitus-, haldus-, arendus- ja investeeringute juhtimise teenust. 1Parner Kinnisvara missiooniks on pakkuda kinnisvaraalast kompleksteenust, ületades klientide ootusi.

Loe lähemalt: www.1partner.ee

Jaga
Kommentaarid