"Vaktsineerimine on vabatahtlik ja Selver seda oma töötajatelt nõudma ei hakka, rääkimata karistamisest," kinnitab Lomp alustuseks.

Ta jätkab, et ettevõttena ja kaupmeeste liidu liikmena seisavad nad selle eest, et Selveri ja kaubandustöötajad laiemalt, kes on Eestis tekkinud kriisis selgelt eesliini töötajad, saaksid kiiresti võimaluse vaktsineerimiseks.

"Kahtlemata tööandjana soovin, et vaktsineerimine meie kollektiivis oleks võimalikult laialdane. Teadvustan juhina endale selgesti, et vaktsineerimine maandab oluliselt riske, mis konkreetselt puudutavad eluks vajaliku teenuse pakkumist," toob Lomp välja.

Ta nendib, et kuigi Selveril on väga suur vastutus oma töötajate ja klientide ees, siis nad oma töötajaid sundima ei hakka. Panustada soovitakse töötajate teavitamisse ja ta peab oluliseks, et info vaktsineerimise kohta oleks piisav ning kõik hirmud sellega seotult maandatud.

"Kuigi ma ei poolda kohustuslikku vaktsineerimist, olen isiklikult vaktsineerimise täielik pooldaja ning ootan väga, et mina ja minu lähedased saaksid võimalikult kiiresti vaktsineeritud ning seeläbi naasta tavapärase elu juurde. Pooldan ühe „mõjutajana" vaktsineerimispassi väljatöötamist. Piirangud vaktsineerimata inimestele seoses reisimisega, restoranis käimisega ja teatri külastamisega peaksid skeptikuid piisavalt motiveerima," kommenteerib Selveri juht.

Eelmise aasta lõpu seisuga töötab Selver AS-is üle 3400 inimese.