Brookes on juhatuse liige olnud alates 2014. aasta märtsist ning tema AS-i Tallinna Vesi tegevjuhi ja juhatuse esimehe volitused algasid 1. juulist 2014. Brookes'i juhatusest tagasikutsumine on seotud United Utilities (Tallinn) B.V. osaluse müügiga ettevõttes Tallinna Linnale ja OÜ-le Utilitas.

Brookes ütles: "Mul on olnud rõõm ja au juhtida AS-i Tallinna Vesi viimase 7 aasta jooksul ning ma soovin nõukogu tänada jätkuva usalduse ja toetuse eest kogu selle perioodi jooksul. Samuti edastan oma parimad soovid tulevikuks nii Tallinna Linnale kui OÜ-le Utilitas."

Nõukogu esimees Simon Gardiner ütles: "Ma tänan Karli nõukogu nimel tema silmapaistva töö eest ettevõtte juhtimisel ja panuse eest Tallinna Vee tegevuse edendamisse ning tugeva ja andeka juhtide meeskonna arendamise eest. Tema lahkudes jääb maha tugevas positsioonis ettevõte."

Juhatus jätkab 2-liikmelisena, kuhu kuuluvad Kristi Ojakäär ja Aleksandr Timofejev. Otsuse täiendava juhatuse liikme valimise osas tehakse pärast United Utilities (Tallinn) B.V. osaluse müügi lõpuleviimist uue ASTV nõukogu koosseisu poolt. Aktsiate müügilepingu pooled planeerivad tehingu lõpule viia 31. märtsil 2021.