1940. aastatel Suurbritannias asutatud DS Smith on tänapäeval ülemaailmne ettevõte, kus töötab 29 000 töötajat kokku 34 riigis. Nende Eesti üksus – DS Smith Packaging Estonia AS on Eesti turul lainepapi ja -pakendite tootmise liider. Ettevõte kavatseb jätkata investeeringuid töötajate värbamiseks, luues karjäärivõimalusi nii kohalikes kui ka rahvusvahelistes tehastes.

1. Milliseid karjääri- ja eneseteostusvõimalusi teie ettevõtte tegevusvaldkond pakub?

Pakenditööstusel on tänapäeva majanduses väga oluline roll. Enne kui hakkasime tooteid internetist ostma, mõtlesime pakenditele väga harva. Eelmisel aastal näitas COVID-19 kogemus meile kui tarbijatele, et korralikult kujundatud ja jätkusuutlik pakend on tootja ja lõpptarbija vahel väga oluline „lüli“.

Eesti turul on DS Smith Packaging Estonia AS selge liider nii lainepapi kui ka lainepapist pakendite tootmisel. Meie toodetel on oluline osa peamiste Baltimaade kaubamärkide tootmisprotsessides. Paljusid nendest kastidest võite leida meie jaekaupluste riiulitelt, teised saabuvad meie kodudesse e-kaubanduse kaudu.

Me pakume oma töötajatele unikaalset võimalust töötada väga suurte, kuni 120 m pikkade ja 3 m laiade tootmisliinidega ning toota unikaalset ning rohelist toodet – lainepappi. Teisalt pakume võimalust olla osaks Eesti pakendivajaduse täitmisel, sh kõrgekvaliteediline trükitud jaepakend (HD fleksotrükk ja stantsimine), mida me kõik võime kauplustes iga päev kohata. Oma kätetöö pakkumine tuttavatele, lähedastele ja kaasmaalastele on omamoodi huvitav väljakutse ja ka sooritusvajaduse täitmise koht.

Üks meie strateegilistest eesmärkidest on oma inimeste potentsiaali realiseerimine. See on võimalik ainult siis, kui pakume oma inimestele arenguvõimalusi, mis võimaldavad neil kasvada, tõhusamalt panustada ja nautida eduka karjääri eeliseid.

2. Kuidas iseloomustada teie ettevõtte juhtimist? Millistest väärtustest ja strateegiast lähtute?

Meie ettevõte põhineb viiel põhiväärtusel: olla hooliv, usaldusväärne, visa, vastuvõtlik ja väljakutseid pakkuv. Neid väärtusi jagab kogu meie meeskond. Juhtide uksed on alati avatud, et kuulata oma inimeste muresid, rõõme ja ettepanekuid. Juhtidena toetame oma inimeste arengut ja otsuste tegemisel on meie tähelepanu keskmes alati töötajad.

DS Smithi visioon on olla jätkusuutlike pakendilahenduste liider tänapäeva muutuvas maailmas, mis meie jaoks tähendab jätkusuutliku väärtuse pakkumist kõigile oma huvigruppidele. See on tasakaal parimate tehniliste parameetrite ning paberijäätmete minimaalse taseme vahel tootmisprotsessis ja tarneahelas.

3. Millised on teie töötajate arenemisvõimalused nii horisontaalselt kui vertikaalselt?

DS Smith Packaging Estonia on arenev ettevõte. Investeerime masinatesse ja infrastruktuuri. Pakume väljakutseid masinaoperaatoritele, inseneridele, tehnikutele ja logistika, disaini ning protsesside arendamise spetsialistidele. DS Smith võimaldab jätkata karjääri meie kontsernis üle kogu maailma. Ambitsioonikate inimeste arengut ei takista meie juures miski.

4. Mida on DS Smith Packaging peamiselt välja toonud, miks on nende ettevõte atraktiivne tööandja?

Julgustame oma inimesi mõtlema kaugemale oma igapäevaülesannetest. Tänu meie organisatsiooni struktuurile ja ettevõtluse eetosele saavad nad otseselt mõjutada DS Smithi edu. Otsime pidevalt paremaid viise, kuidas asju teha ja pakendiuuendustes eeskuju näidata. Meie juhid julgustavad oma töötajaid kaasa mõtlema ja pakkuma uusi ja innovaatilisi ideid, mis aitavad meil veelgi paremaks saada. Meie ainulaadne globaalne positsioon ringlussevõtu-, paberi- ja pakenditööstuses pakub meie ambitsioonikatele talentidele ülemaailmseid karjääri- ja arenguvõimalusi.

Meil on head töötingimused, nüüdisaegne tehas, maailmatasemel masinapark, hea tasustamissüsteem ning korralik koolitus- ja sisseelamisprogramm. Eeldame, et uued, eredamad ideed parandavad meie disaini, innovatsiooni ja ettevõtlust pidevalt. Investeerime oma töötajatesse ja oleme pühendunud DS Smithi täieliku potentsiaali arendamisele.

5. Milline on teie ettevõtte saladus talentide leidmisel?

Ootame tehnilise „kirega“ kandidaate, kes jagavad meiega samu väärtusi ning tahavad koos meiega areneda ja kasvada. Meil on hea meel tõdeda, et meie olemasolevatel töötajatel on julgust meid oma sõpradele ja tuttavatele soovitada ning oleme sisemiste soovituste kaudu leidnud üsna mitu suurepärast töötajat. Huvilistele pakume oma ala meistrite juhendamisel väga häid sisekoolitusi ning oskusteavet on võimalik omandada ka DS Smithi grupis üle kogu maailma. Selles valdkonnas teeme kõige tihedamat koostööd Leedu ja Poola tehastega.

6. Milliste lahenduste ja vahenditega panustab DS Smith Packaging tööohutusele?

Tööohutus on kahtlemata üks meie peamisi prioriteete. Igal aastal teeme suuri investeeringuid, et oma tehast veel turvalisemaks muuta. Seadmed on varustatud tööstusstandarditele vastavate nõuetekohaste kaitsevahenditega. Samuti rakendasime ja järgime rangelt LOTOTO protseduure. Meie prioriteet on pakkuda oma töötajatele ohutut töökohta, et igal töötajal oleks võimalus töötada produktiivselt keskkonnas, kus pole ahistamist ega diskrimineerimist ja kus üksteisest tõeliselt hoolitakse.

7. Pilk tulevikku ehk kuhu plaanite jõuda ja millises suunas laieneda?

Meie lähiaastate plaanid on kahtlemata ambitsioonikad – järgmise 3–5 aasta jooksul plaanime kasvada 2 korda. Meie töötajad ning juhid on valitud just selle egiidi alla, et sobituda selliste ambitsioonide ja plaanidega. Seetõttu ootame ka meiega liituma üha uusi pakendientusiaste, kes on piisavalt ambitsioonikad, et see teekond meiega koos ette võtta.

Jaga
Kommentaarid