„Uus ja eriline koht on valmis startima kohe piirangute kadudes ja ettevalmistused selleks on täies hoos. Galeriitänaval saab teha nii kiire lõuna, nautida mitmekäigulist õhtusööki, värskelt valminud saiakesi ja kohvi kui ka lõõgastavat kokteili,“ rääkis Fahle Pargi müügijuht Einar Niin.

Argentiina restoran, tuntud kui grilliparadiis, saab olema silmapaistvaim võõrustaja galeriitänaval. Eesti vanim ja suurim liharestoran Argentiina on Eesti turul Lõuna-Ameerika stiilis maitsetega kirgi kütnud juba üle 25 aasta. „Vaatamisväärsus omaette on restorani avaras peasaalis asuv ainulaadne elava tulega 4,2 meetrit pikk ja 3 meetrit kõrge söegrill, kus grillmeistrid valmistavad otse külastajate silme ees steike, mereande ja kalasid. Peasaalis köidab pilke ka hiiglaslik veiniriiul muljetavaldava veinivalikuga, mis mahutab üle tuhande pudeli. Peasaalist viib trepp privaatsaali ning rõdu alale, millelt avanevad lummavad vaated restorani suurele saalile ning aatriumi rohelusele. Nii, et tallinlastel on mida oodata,“ rääkis Argentiina Restorani juhataja Gerli Tuurmann. Hetkel on kesklinnas kaks restorani, millest üks jääb Lootsi 8 aadressile ning teine kolibki maikuus uudsesse Fahle parki.

Einar Niine sõnul tuuakse Fahle Parki kokku võimalikult eripäraseid toitlustajad, midagi igale maitsele ning suvel laiendatakse tegevust ka õuealale, kuhu on oodatud tänavatoidu pakkujad ning toidufestivalid ja muud sündmused. „Soovime Fahle Parki arendada tervikliku linnaruumina, et lisaks büroodele oleks siin koht ka kultuurile, suurepärastele toiduelamustele, spordile ja kõigele muule vajalikule,“ lisas Niin.