Petr Kellneri vara väärtus oli 19 miljardit dollarit ning sellest suurem osa liigub edasi tema naisele ja neljale lapsele. Samas ei ole veel teada, kuidas jaguneb tema suurima firma, PPF Group NV osalus. Firmal on varasid 52 miljardi dollari eest.

Kellner sündis 1964. aastal Tšehhoslovakkias. Ta õppis majandust ja müüs Nõukogude Liidu varisemise ajal Ricohi koopiamasinaid. Uus kapitalistlik riik hakkas jagama vautšereid, mida võis vahetada ettevõtete osaluse vastu. Kellner haaras võimalusest kinni.

1991. aastal lõi ta firma, mis ostis osalusi enam kui 200 ettevõttes. Sellest firmast areneski välja PPF, millel on täna osalusi nii finantssektoris, telekommunikatsioonis, biotehnoloogias, meedias kui ka tööstuses. PPFi kodulaenude divisjon, mis loodi 1997. aastal, on Ida- ja Kesk-Euroopa omas valdkonnas üks suuremaid ning seda võib leida mujaltki, k.a Indiast, Indoneesiast ja Hiinast.

Kellneri surm paneb ohtu nende tehingu, et osta ära kohalik Moneta Money Bank. Samamoodi ei pruugi läbi minna vähemusosaluse müük Cetin Group BV-s, mis on telekommunikatsiooni infrastruktuuri firma.

Kellner ja tema lesk Renata asutasid koos Kellneri Perefondi, mis annetab raha haridusele, meditsiinivaldkonda ja kultuuri hüvanguks. On tõenäoline, et osa mehe varast leiab otsetee ka sinna fondi.

Tšehhi rikkaim inimene oli perele keskendunud. Neil oli Gulfstream G500 eralennuk ning oma kuurort Briti Neitsisaartel.