Kuna Coinbase tuli turule otsenoteerimise läbi ja nad uut raha ei kaasanud, siis ei saanud ükski investor ka IPO-s osaleda, ning kõik uued investorid olid võrdsel stardipositsioonil, et kauplemise alguses aktsiaid börsilt soetada. See on ka ilmselt põhjus miks aktsia hind esimese kauplemispäeva kokkuvõttes avanemishinnast langes, sest müüa said ainult varasemad investorid, kelle jaoks oli tegemist hea võimalusega oma kogunenud kasum realiseerida.

Üks klientide poolt enamküsitud küsimus sel nädalal oli, et kas ja millal Coinbase aktsiat osta saab. Kui Balti börsidel oleme harjunud, et äsja noteeritud aktsiaid saab osta kohe börsipäeva alguses, siis USA-s kestab nõudluse ja pakkumise selgitamine esimeseks tehinguks tunde. Nii tõusiski Coinbase aktsia Nasdaqi poolt võrdlushinnaks antud 250 dollari pealt 381 dollarini ja esimese tehinguga vahetas omanikku üle 13 miljoni aktsia. Esimene tehing tehti alles viis minutit enne poolt üheksat Eesti aja järgi.

Kauplemisaktiivsus LHV klientide seas Coinbase aktsiatega oli oodatult kõrge. Tooni andsid eelkõige väikeinvestorid ja nii jäi tehingute mediaankogus 4 aktsia peale. Kõige enam oligi kliente, kes ostsid endale sümboolselt 1 aktsia. Kui 85% klientidest olid ainult ostmas, siis leidus ka umbes 15% neid, kes kiirelt hinna langedes positsioonist vähemalt osaliselt väljusid.