Pubiomanik Rod Humphris leidis, et Starmer ei tegutsenud opositsioonijuhina piisavalt aktiivselt koroonapiirangute kehtestamise vastu. "Ma arvan, et ta kukkus opositsiooniliidrina täielikult läbi. Starmer ei küsinud kordagi küsimusi koroonapiirangute vajalikkuse osas. Miks me pidime enda vabadustest looduma? See ei ole normaalne," põhjendas Humphris oma tänast agressiivsust.

Humphrise sõnul sisenes Starmer pubisse ilma tema loata, mistõttu oli tal täielik õigus leiboristide juht sealt ka välja visata. "Vähemalt seda ma üritasin, enne tema turvamehe sekkumist," ütles Humphris.

Starmeri väljaheitmise järel asus Humphris temaga ka sõnasõtta:

Kusjuures Humphris ei avaldanud oma tegevuse osas ka mitte mingit kahetsust: "Teeksin seda uuesti ükskõik millise poliitikuga. Erakondlik kuuluvus pole siinkohal oluline."

"Ma arvan, et suurem osa Suurbritannia elanikke ei nõustu antud pubiomaniku vaadetega koroonapiirangutele," kommenteeris Keir Starmer tekkinud olukorda. "Tal on täielik õigus enda vaadetele, kuid ma ei kavatse nõustuda väidetega nagu poleks pandeemiat olemas või et me ei peaks ühtegi koroonapiirangut kehtestama," lisas Starmer.

Ei Starmer ega tema erakond ei kavatse pubiomaniku osas kuriteoteadet esitada: "Me ei soovi, et see klipp veelgi enam tähelepanu saaks. Vaatamata majanduskahjule on koroonapiirangud olnud vajalikud elude säästmiseks," ütles leiboristide pressiesindaja.